Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

24 Февруари 14, 13:37 / Автор: Интер Експо Център - София
Столична община се обръща с призив „Стани доброволец!“
Столична община ще представи три новозакупени автомобила, предназначени за справяне с бедствия и аварии, оборудвани с всичко необходимо за тези цели
По време на специализираната изложба за обществена и частна сигурност СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2014 (19-22 март 2014 г.), в Интер Експо Център – София, със свой щанд ще се представи дирекция „Обществен ред, УОМП и защита при бедствия“ към Столичната община.
Освен с дейността на дирекцията, представителите на общината ще запознаят посетителите със своята доброволческа инициатива. Затова те се обръщат към всеки един столичанин, който има желание да помогне на съгражданите си и гостите на града в непредвидена ситуация: „Ако желаете доброволно да участвате в дейности, свързани със защитата на населението при бедствия, пожари и други извънредни ситуации, можете да станете доброволец в Столична община". Дирекцията на общината кани всеки да прояви своята хуманна гражданска позиция.
В тази връзка Столична община ще представи и три новозакупени автомобила, предназначени за справяне с бедствия и аварии, оборудвани с всичко необходимо за тези цели.
В СЕКЮРИТИ ЕКСПО - единственото събитие за охранителния бранш в България през 2014 г., ще вземат участие над 50 изложители от Румъния, Полша, Великобритания, Италия, Турция, Германия, Холандия и др. Форумът дава възможност за бизнес контакти, комуникации и инвестиции, както и запознанство с производители и вносители на последните технологии в областта на сигурността.
СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2014 ще се проведе паралелно с 14-ото издание на специализираната изложба БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА и В2В изложението Sofia LogExpo.
Повече информация за СЕКЮРИТИ ЕКСПО можете да откриете на сайта на Интер Експо Център – София, както и в социалните мрежи Facebook, Google + и LinkedIn.

За Контакти:media@iec.bg

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1248