Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Спорт

Вземи в gLOG
24 Февруари 14, 12:44 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
„Престиж 96“ подкрепи Мача на звездите
„Престиж 96“ подкрепи Мача на звездите от Националната баскетболна лига – мъже, който се проведе снощи в Двореца на културата и спорта във Варна.
„Мачът на звездите не е първата спортна инициатива, която компанията подкрепя, но се включихме с огромно удоволствие. Като български производител, разбира се, стискахме палци за отбора на българите и се радваме, че именно той спечели“, коментира маркетинг директорът на „Престиж 96“ Николай Ангелов.
Продуктите на „Престиж 96“ зареждаха играчите и им даваха сили. „Троя“, „Хипер“ и най-новият продукт в колекцията на компанията – „СуперЧък“, участваха в конкурсите, които се проведоха в паузите – тройки „Троя“, „Хипер“ забивки и „СуперЧък“ умения.
Конкурса по стрелба от тройката – тройки „Троя“, спечели Иван Лилов. „Хипер“ забивка направи Върнър Тейлър от „Рилски спортист“, а съотборникът му Шон Барнет демонстрира „СуперЧък“ умения.
Докато вафли „Троя“ и „Хипер“ са добре познати на българските потребители, „СуперЧък“ суха паста е най-новият продукт в портфолиото на компанията, лансиран през януари 2014 г. Пастичката, обогатена с калций, витамин D и фибри, е създадена специално за деца и е добро решение за майката за междинната закуска на детето. Продуктът се предлага в 3 вкуса – какао, мляко и банан, на достъпната цена от 39 ст.

За „Престиж 96“ АД (www.prestige96.bg)
„Престиж 96“ АД е основана през 1996 г., с производствена база във Велико Търново. От март 2012 г. инвестиционните фондове Citi Venture Capital International (част от Citigroup) и NBGI Private Equity (част от Националната банка на Гърция) притежават контролния пакет от акции. Компанията е сред най-големите производители на захарни изделия в България и предлага богата продуктова гама в шест основни категории – вафли, бисквити, сухи пасти, пурички, мюсли барове и торти. Сред добре познатите марки на „Престиж“ са: „Траяна“, „Мираж“, „Роден край“, „Троя“, „Ная“, „Споко“, „Хипер“, „Престиж“, „Мюсли“, „Царевец“ и др. „СуперЧък“ е най-новият продукт в портфолиото на компанията.

За Контакти:За повече информация, моля, свържете се с Лили Проданова
на 02/818 70 10 или на lprodanova@m3bg.com.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9306