Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
25 Февруари 14, 15:36 / Автор: CKBB
ASUS показа пълната си гама от мобилни продукти на Mobile World Congress
Компанията разкри подробности за Fonepad 7 LTE и представи ZenFone, Fonepad и PadFone series, както и новия интуитивен потребителски интерфейс ZenUI
Барселона, Испания — На откриването на Mobile World Congress ASUS дебютира с две нови попълнения на популярната линия Fonepad - Fonepad 7 LTE (ME372CL) и Fonepad 7 (ME175CG). ASUS също така показа и пълната гама от последните си мобилни продукти, включваща ZenFone series, PadFone mini и новия PadFone. Компанията представи за първи път и своя нов интуитивен потребителски интерфейс ZenUI за мобилни устройства.
"Ние сме изключително развълнувани да представим по време на MWC 2014 последните модели на Fonepad, както и цялата ни гама от мобилни телефони” заяви Бенсън Лин, корпоративен вицепрезидент на ASUS. “ASUS винаги търси невероятното във разработката на своите продукти и ние ще продължим да предоставяме на потребителите чудесни изживявания чрез нашите мобилни иновации“.
Продуктовият шоурум на ASUS е разположен в секция 2M31 на Зала 2 в Fira Gran Via в Барселона и е отворен за посещения от 24 до 27 февруари.

Fonepad — едно безкомпромисно устройство, два нови модела
Най-новото попълнение в мобилната гама на ASUS е анонсираният на Mobile World Congress Fonepad 7 LTE (ME372CL). 7-инчовият фаблет разполага с вградена LTE свързаност и функционалност на мобилен телефон, и е насочен към потребители, които искат безкомпромисно устройство за постоянна свързаност и забавления. С изключително висока скорост на пренос на данни, Fonepad 7 LTE показва поточно видео и музика без накъсване и прави сърфирането в интернет бързо и гладко. Двойните предни говорители и технологията SonicMaster предоставят богат и дълбок звук и са идеалното допълнение към дисплея на Fonepad 7 LTE's HD IPS. Процесорът на Fonepad 7 LTE - Intel® Atom™ Z2560 1.6GHz с технология Hyper-Threading предлага мощен мултитаскинг и графично изпълнение на най-новите приложения и игри, и в същото време е енергоефективен, за да осигури целодневна употреба.
Fonepad 7 (ME175CG) е друг нов продукт, представен на Mobile World Congress. 7-инчовият фаблет е с вградена 3G свързаност и функционалност на мобилен телефон, и предлага най-доброто за едно мобилно устройство. Fonepad 7 е с HD IPS дисплей, показващ ясна и ярка картина. Високопроизводителният процесор Intel Atom Z2520 1.2GHz осигурява чувствителна и плавна работа. Неговата 3G свързаност прави сърфирането в интернет, използването на социалните мрежи и видеоразговорите бързи и безпроблемни.

ZenFone — големи възможности, уверен стил
ZenFone, дългоочакваната серия смартфони от ASUS, разполага с дисплеи от 4 до 6 инча и с многообразие от поразителни цветове. Серията предлага разнообразни комбинации от функционалности и възможности, за да задоволи желанията на потребителите. Всички модели на ZenFone използват екрани с Corning® Gorilla® Glass 3 с повишена защита от надраскване и устойчивост.
ZenFone 4 притежава чудесен 4-инчов дисплей и се персонализира лесно със сменящите се задни панели, налични в различни цветове, като черно, перлено бяло, черешово червено, небесносиньо и слънчево жълто. Моделът поддържа micro SD карти до 64GB, което дава достатъчно място за съхранение на снимки, видео, приложения и др. ZenFone 5 разполага с голям 5-инчов IPS HD дисплей, който спокойно може да се използва дори и с ръкавици през студените зимни дни. Неговите форми с изключителен дизайн изтъняват до едва 5.5 мм в своята най-тънка част. ZenFone 5 може да бъде намерен в цветовете черно, перлено бяло, черешово червено, златно шампанско и пурпурен здрач. ZenFone 6 предлага фантастичен 6-инчов HD IPS дисплей, както и аудио технологията SonicMaster за неповторимо изживяване. Моделът е оборудван с мощна 13-мегапикселова камера за заснемане на качествени снимки с висока резолюция. ZenFone 6 е наличен в цветовете черно, перлено бяло, черешово червено, и златно шампанско.
Всеки ZenFone разполага с технологията PixelMaster на своята камера за лесно заснемане на чудесни снимки и видео. Освен това, ZenFone 5 и ZenFone 6 имат режим PixelMaster Low-light Mode, който позволява значително да се повиши качеството на заснемане при слаба светлина. Чрез сливане на съседни пиксели, камерата повишава светлочуствителността си с до 400% и контрастността си с до 200%, която позволява заснемането на ярки и ясни снимки без използването на светкавица.

PadFone mini и новият PadFone — мощно представяне в гъвкав пакет
PadFone mini е уникално многофункционално устройство, което комбинира компактността на смартфон с големия екран на таблет. PadFone mini позволява на потребителите да разширят своя екран от размерите на 4-инчов смартфон до тези на 7-инчов таблет, като същевременно зареждат батерията на своя телефон. PadFone mini притежава мощта и възможностите за използване на приложенията както на телефона, така и на таблета, благодарение на процесора Intel Atom Z2560 с технологията Intel Hyper-Threading, 8GB вътрешна памет, и с micro SD карта до 64GB. Устройството позволява и използването на две SIM карти, давайки изключителна свързаност на потребителите и свободата да използват едновременно две линии за разговори или линия за разговори и линия за трансфер на данни.
PadFone ще допадне на потребителите, които предпочитат по-големи екрани. Смартфонът разполага с 5-инчов Full HD дисплей и с последната бърза LTE свързаност, и лесно може да бъде трансформиран в 10-инчов Full HD таблет. Новият PadFone е с елегантно алуминиево тяло и процесор Qualcomm® Snapdragon™ 800 quad-core 2.2GHz, който позволява безпроблемно използване на най-новите приложения и гледане на HD видео. 13-мегапикселовата PixelMaster камера осигурява снимки с превъзходни и живи цветове, независимо от осветлението.

ZenUI — просто красив и умен
Новият потребителски интерфейс ZenUI е разработен върху принципите за свобода, изразяване и свързаност. Ексклузивно за мобилните устройства на ASUS, интерфейсът може да бъде видян за първи път в ZenFone и PadFone mini. ZenUI е с нов визуален дизайн и предлага модерни икони, ярки цветови теми, анимации, нови рингтонове и звуци, както и изчистено оформление при представянето на информация.
ZenUI също така включва и две нови услуги - What's Next и Do It Later, създадени да помагат на потребителите да бъдат по-продуктивни при управлението на ежедневната информация и задачи What's Next разполага важната и полезна информация, като например предстоящи срещи, нови съобщения, пропуснати обаждания от VIP contacts, прогноза за времето и др. в списъка с нотификации и на началния екран, дори той да е заключен.
Do It Later позволява на потребителя да се фокусира върху текущата си задача, без да забравя за важните неща, с които трябва да справи после. Например, ако пишете e-mail и същевременно някой ви звъни, само с едно натискане на екранен бутон ще създадете напомняне за връщане на обаждането. Потребителите също така могат да запазват интересни неща, като статии, YouTube видео, или интернет страници за по-късно използване. Всяко създадено напомняне или запазена тема се поставят в отделен Do It Later списък, който съдържа пряка връзка към осъществяване на отложеното във времето действие.

Къде да намерим ASUS по време на Mobile World Congress
Пълната гама от мобилни устройства на ASUS, включително най-новите два модела на Fonepad 7, както и ZenFone series, потребителите и журналистите могат да намерят в продуктовия шоурум на ASUS на Mobile World Congress. Шоурумът е разположен в секция 2M31 на Зала 2 в Fira Gran Via Барселона, Испания, от 24 до 26 февруари, от 9:00 до 20:00 часа и на 27 февруари от 9:00 до 16:00 часа.

Повече информация
Повече информация за продуктите на ASUS включени в тази информация до медиите, може да бъде намерена по-долу:

Продуктови филми:
Fonepad 7: http://www.youtube.com/watch?v=LOP5lbx_uuM
ZenFone: http://www.youtube.com/watch?v=cQkKCwfLOTY

Продуктови страници:
ZenFone 4: http://www.asus.com/Tablets_Mobile/ASUS_ZenFone_4/
ZenFone 5: http://www.asus.com/Tablets_Mobile/ASUS_ZenFone_5/
ZenFone 6: http://www.asus.com/Tablets_Mobile/ASUS_ZenFone_6/
PadFone mini: http://www.asus.com/Tablets_Mobile/PadFone_mini/



###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™, е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12 500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3 800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1077