Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
26 Февруари 14, 16:30 / Автор: CKBB
Всички дънни платки от 8-мата серия на ASUS вече поддържат четвърто поколение Intel Core процесори
Ъпдейт на UEFI BIOS-а е достъпен за всички модели за съвместимост с процесорите на Intel
ASUS обяви, че всички модели от 8-мата серия дънни платки вече поддържат новото четвърто поколение процесори на Intel® Core™ за сигурен и безпроблемен ъпгрейд. Единственото, което потребителите трябва да направят, за да преминат към последното поколение процесори, е бърз ъпдейт на UEFI BIOS-а.

Само един клик за незабавна съвместимост с четвъртото поколение процесори Intel Core
Всички дънни платки от 8-мата серия на ASUS поддържат четвъртото поколение процесори на Intel Core, като потребителите трябва да следват една от двете опростени процедури.
Притежателите на дънни платки на ASUS от 8-ма серия, които включват функцията ASUS USB BIOS Flashback, могат да направят ъпдейт на UEFI BIOS-а лесно и бързо. Този иновативен инструмент позволява на потребителите да ъпдейтнат UEFI BIOS-а на дънните платки от 8-ма серия с USB, което съдържа нужния файл. За ъпдейта не е необходимо процесорът и DRAM модулите да са свързани към платката. Потребителите трябва само да включат USB-то и да натиснат UEFI BIOS Flashback или Reset бутона.
UEFI BIOS-а на другите модели на дънните платки от 8-ма серия се ъпдейтва само с един клик върху лесно за употреба Windows-базирано BIOS приложение, което може да се свали от сайта на ASUS. Потребителите, които искат да се възползват от възможностите на най-новите процесори могат да посетят сайта на ASUS - www.asus.com и да свалят съответната версия UEFI BIOS още днес.###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™, е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12 500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3 800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5154