Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
28 Февруари 14, 14:13 / Автор: CKBB
Мощната видеокарта GTX Titan Black на ASUS предлага бърз и лесен овърклок с GPU Tweak и GPU Boost 2.0
Новата видеокарта е с графичен процесор GeForce GTX Titan Black с работна честота 980 MHz
ASUS представи GTX Titan Black – видеокарта с чисто новия графичен процесор GeForce® GTX Titan Black с работна честота 980 MHz. Картата се предлага с ексклузивния софтуерен инструмент GPU Tweak за бърз и лесен овърклок.
Видеокартата е снабдена с 5 GB супербърза GDDR5 RAM и технологиите NVIDIA® GPU Boost 2.0 и G-SYNC™. GTX Titan Black е изключително мощен модел с изчистен дизайн с черни радиатори. Тя е създадена за ентусиастите, които искат най-доброто и детайлно гейминг преживяване по време на игра.

Ексклузивна технология за настройки на GTX Titan Black
GTX Titan Black е видеокарта с висока производителност, която предлага професионална графика. Благодарение на софтуерния инструмент GPU Tweak, потребителите могат допълнително да увеличат производителността на графичния процесор на GeForce GTX Titan Black.
Ексклузивният софтуер на ASUS GPU Tweak позволява на потребителите лесен и интуитивен контрол на честотите на графичния процесор и паметта, електрическото напрежение, скоростта на вентилаторите и консумацията на енергия.
Видеокартата има функция за стрийминг - GPU Tweak Streaming, чрез която потребителите могат да споделят екрана си докато играят в реално време. Като допълнение, те могат да добавят и заглавие на прозореца, снимки и изображения от уеб камера.
Новата карта се предлага с технологията NVIDIA® GPU Boost 2.0, която позволява на потребителите да постигнат възможно най-високата работна честота от графичния процесор, докато поддържат контрол върху консумацията на енергия и температурата.

Качество, близко до това в киносалоните, без наслагване на кадри в картината
GTX Titan Black поддържа най-новия стандарт DirectX 11.2, който дава възможност за теселация на графичния процесор. Този процес позволява вмъкването на значително по-детайлни изображения в игралните сцени, което прави графиката изключително реалистична и с качество, близко до това в киносалоните.
Видеокартата разполага и с новата технология NVIDIA® G-SYNC™ за гейминг от ново поколение. NVIDIA G-SYNC синхронизира честотата на опресняване на картината, която се изобразява на екрана с тази на графичното рендване, така че изображенията се показват в момента на създаването им. Като резултат сцените се появяват незабавно, обектите са по-ясни, а играта е по-бърза и по-гладко движеща се.


Характеристики1
GTXTITANBLACK-6GD5
• NVIDIA® GeForce® GTX™ Titan Black
• PCI Express® 3.0
• 6144 MB (6 GB) GDDR5 памет
• 980MHz максимална честота
• 889 MHz базова работна честота
• 7000 MHz (1750 MHz GDDR5) скорост на паметта
• 1 x DVI-D
• 1 x DVD-I
• 1 x HDMI изход
• 1 x DisplayPort

1 Характеристиките и наличността на продуктите са обект на промяна без предизвестие и могат да се различават в отделните страни. Действителните резултати могат да варират в зависимост от използваните приложения, начина на употреба, заобикалящата среда и други фактори.
Пълните характеристики са налични на: www.asus.com


###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™, е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12 500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3 800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4975