Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
25 Февруари 14, 12:17 / Автор: Интер Експо Център - София
Poppet вентили от ново поколение на MachTech & Metal
Пловдивската фирма Техноком Ко ще представи продукти на италианската компания Vesta Automation
В дните на MachTech & Мetal, IFAM и Intronika ще бъдат представени новости в областта на машиностроенето и инструменталната екипировка, в автоматиката, роботиката и мехатрониката, както и в сектора на професионалната и промишлената електроника и компоненти. Специализираните изложения ще се проведат от 5 до 7 март 2014 г. в Интер Експо Център – София.
Над 50 фирми преки изложители от България, Полша, Унгария, Словения, Австрия, Германия, Гърция, Турция и Китай ще представят повече от 150 световни производители на машини, заваръчни и други технологии. Голяма част от фирмите са нови участници в изложението.
Сред тях е пловдивската фирма Техноком Ко, представител на Италианската компания Vesta Automation. На пазара тя предлага елементи за автоматизация, инженеринг, изработване на пневматични и електрически табла и консултации, а на изложенията ще запознае специалистите с новия продукт - PV32 Poppet вентил.
За разлика от стандартните пневматични разпределители, Poppet вентилите, благодарение на вътрешната си структура, осигуряват изключително голям дебит – от 5500 Nl/min до 60 000 Nl/min. Времето за превключване на портовете е изключително кратко, което обуславя значително по-голямото бързодействие в сравнение с останалите пневматични разпределители. Вентилите PV32 са подходящи за работа със сгъстен въздух и неутрални газообразни флуиди. Директно или с помощта на външен пилот, те работят също толкова добре и с вакуум. PV32 вентилите са идеални за управление на еднодействащи цилиндри, въздушни възглавници, вакуумни изпълнителни елементи и др.
На 6 март 2014 г., за втори пореден път по време на изложенията, ще се проведат двустранни бизнес срещи за коопериране и технологичен трансфер между български и чуждестранни фирми - B2B MatchMaking. За участие в събитието вече са регистрирани повече от 40 фирми, като най-голям е броят на българските участници.
За първи път на 5 март 2014 г. ще се проведе и младежкият кариерен форум „Аз, инженерът“, на който водещи технологични компании в България ще покажат на младите специалисти, студенти и гимназисти, че наука и иновации се случават и тук, и възможностите за тяхната професионална реализация са много.
Повече информация за предстоящите събития можете да намерите на сайта на Интер Експо Център – София, както и в социалните мрежи Facebook, LinkedIn и Google+.

За Контакти:media@iec.bg

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5865