Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
26 Февруари 14, 12:26 / Автор: Интер Експо Център - София
Италианско и турско участие на Светът на мебелите и Техномебел
Държавно финансиране за участие на изложбена площ от 1000 кв.м. общо получиха български производители
Интересът към специализираните изложения ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ, които ще се проведат от 1 до 5 април в Интер Експо Център – София, се увеличава непрекъснато. Благодарение на програмата за делови срещи Hosted Buyers, инициирана от организаторите - Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост (БКДМП) и Агенция Булгарреклама, своето посещение са заявили над 30 чуждестранни компании.

Сред изложителите тази година ще са фирми от Италия, Китай, Малайзия, Сърбия и Турция. Първият производител в света на мебелни панели – италианската компания 3B ще покаже последните си технологични решения. Фирмата е и първата компания в света за производство на PVC врати с MDF и ПДЧ сърцевина. Сръбският производител на интериорни врати – PORTA KRONO ще демонстрира революционни технически решения. Изработени с най-високо качество и внимателно подбрани материали, вратите могат да са и важен естетичен акцент в интериора.

Своите нови продукти ще представи компанията Hettich - един от най-големите производители на мебелен обков в света. Ще бъде демонстрирана технологията за панти с вграден демпфер, както и системата за чекмеджета за всеки тип мебели. Гениална концепция за системи, подходяща за всяко приложение - едностенни или двустенни царги с широка гама вариации. Hettich обковът за плъзгащи се врати с горно носене дава елегантни решения за фронта и ще покаже решения за пълноценно използване на гардероба.
Консумативи и машини за мебелната и дървообработваща промишленост: шкурки и абразивни материали за дървесина и метал, лепила и олепиляващи системи, режещи инструменти, байцове, лакови покрития и бои за дърво и метал, шприц пистолети, банцигови ленти, почистващи течности и препарати, машини за циклене на паркет, влагомери, сушилни камери ще демонстрира на своя щанд водещият дистрибутор АЛБАКО ИМПЕКС.

На ТЕХНОМЕБЕЛ ще бъдат показани и най-новите продукти на италианските производители SIRCA (лакове за дърво), Durante&Vivan (продукти за слепване в мебелната индустрия) и Borma Wachs (продукти за поправка, реставрация и поддръжка на дървени и синтетични повърхности).
Нови и утвърдени български производители на мебели ще демонстрират актуалните си гами. Посетителите ще могат да изберат най-подходящия за тях продукт и да договорят уникални отстъпки. Тези, които търсят трансформация на своя дом чрез стилни и вълнуващи решения, без да пропускат необходимостта от практични удобства, ще могат да направят своя избор от мебелите с марка ЕРГОДИЗАЙН - символ на високо качество и неподправен мебелен дизайн. Сред експонатите на СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ ще са последните холни, спални и кухненски комплекти на Мебели ВИДЕНОВ, както и богата колекция маси и столове с неповторим дизайн от фирма ТЕОХАРОВИ – гр. Петрич. Варненската фабрика РУДИ-АН ще покаже най-новите си модели тапицирана (мека) мебел, отличаващи се със собствен дизайн и функционалност.
Четвъртото издание на конкурса "Българска мебел на годината" започна да набира регистрации. Организатор е БКДМП, съвместно с Агенция Булгарреклама и списание MD - Мебелен дизайн. На официална церемония по време на специализираните изложения ще бъдат обявени победителите за 2014 г. Критериите, по които журито ще оценява експонатите, са иновативност, комфорт, ергономичност, естетичен вид и функционалност. Отново своя глас ще може да дадат и посетителите, за които са предвидени много атрактивни награди.

Присъединете се към Техномебел и Светът на мебелите във Facebook

За Контакти:Надежда Ванева, връзки с обществеността, Интер Експо център - София

Източник: http://iec.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1352