Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
26 Февруари 14, 12:28 / Автор: Интер Експо Център - София
Нови продукти на Българска Строителна Седмица 2014
За втора поредна година ще има демонстрационна зона "Мисия в услуга на майстора"
Една от най-представителните изложби в строителството, която предлага възможност на известни и нови фирми от над 30 сектора в строителния бранш да предложат актуални решения - Българска Строителна Седмица, отново ще бъде трибуна на премиерни за България и региона продукти.

Специализираната изложба за енергоефективно, екологично и функционално строителство ще се проведе от 19 до 22 март в Интер Експо Център – София. Форумът предоставя неповторими възможности за осъществяване на b2b срещи с лица, вземащи решения, и професионалисти от строителния бранш от цялата страна.

За първи път на българския пазар MAXRAILING ще покаже нова система за стъклени парапети. За разлика от иноксовите парапети със стъкло, стъклените парапети нямат вертикални колони. Те използват структурните свойства на стъклото ламинирано (триплекс) или ламинирано закалено. Стъклените парапети са подходящи както за вътрешна, така и за външна употреба. Изработени с подходящите материали, те покриват всички европейски норми за сигурност и безопасност и могат да се използват както в частни домове, така и в обществени сгради с особена натовареност. На изложението „Магекс“ ще демонстрира нова продуктова линия – помпи и пръскачки от немската фирма GLORIA. Те намират все по-широко приложение в строителството при полагане на кофражно масло, импрегниращи разтвори, за боядисване и други.
Българският производител „ЛЕО – Бетонови изделия” ще представи нови бетонови изделия с два вида повърхности, различни от стандартната. Бетонови изделия в цвят мултиколор, при които горният износоустойчив слой на изделията е изработен с до три преливащи се един в друг цвята, и бетонови изделия с т.нар. „МИТА” повърхност, при които горният износоустойчив слой на изделията е изработен с различни по размер, цвят и вид мозаечни камъчета.
Премиера за българския пазар ще направят и високоефективните VRF системи за централна и битова климатизация на японскo-китайския концерн HISENSE/HITACHI. Сред експозицията на компанията "Проксимус Инженеринг“ ще бъде представена и уникалната хибридна VRF термопомпа MF, предлагаща комплексно решение за отопление и климатизация на дома, вилата, апартамента, офиса или на семеен хотел. Този иновативен продукт може да работи едновременно с вътрешни тела на директно изпарение, да произвежда битова гореща вода, както и да работи с подово отопление или вентилаторни конвектори.

Строителни предприемачи и изпълнители, архитекти и проектанти, търговци и дистрибутори на материали и техника, инвеститори и строителни експерти ще имат възможност да се запознаят с иновативни продукти, услуги и технологии, събрани на едно място. Допълнителна стойност на специализираната изложба придава и фактът, че тя ще се провежда паралелно с изложенията Sofia Logеxpo и Security Expo, като с това се увеличава ефектът за изложителите и посетители.

Присъединете се към Българска Строителна Седмица във Facebook

За Контакти:Надежда Ванева, връзки с обществеността, Интер Експо Център - София

Източник: iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4265