Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Музика

Вземи в gLOG
26 Февруари 14, 12:30
Любимката на на Marcus Schulz идва в България
След разтърсващия концерт на Armin Van Buuren още едно от най-актуа;лните имена ще бъде в София. „Кралицата на Coldharbour” пристига у нас на 22-ри март.
Nifra е част от антуража на Markus Schulz в лейбъла му “Coldharbour Recordings” и се е качила на трона смело с хитове като Dark Harbour, Ransvik и др.

Музиката, която прави присъства често в сетовете на Armin van Buuren, Markus Schulz, Gareth Emery и др. Николета става част от турнето “A state of trance” на Armin, което е значителна стъпка в кариерата й.

Изгражда се като име и печели все повече фенове, благодарение, както на типичното си “Coldharbour” звучене, на което остава вярна, така и на постоянните си гигове по света.

За себе си тя казва: „Аз просто правя моето нещо. Наистина правя това, което обичам и ще продължавам да го правя. Невероятно е колко много позитивни отзиви получих през последните няколко години.“

Билети за събитието можете да закупите от сайта на TicketLogic Bulgaria, в мрежата от каси на ТикетЛоджик , както и по телефона 0877 333 112 (Доставка с куриер и наложен платеж).

„Кралицата на Coldharbour” пристига у нас на 22-ри март с ударната подкрепа на малтиеца Feel-X, който ще чуем за втори път в Cosmo.

Feel-X, познат още като Felix, започва да се занимава с музика на 18. Радва се на огромна популярност в Малта и води със себе си многобройна компания, с която бързо се влюбват в клубната култура в България. Това не му е първото участие у нас и освен, че знае как българите обичат да купонясват, знае и как да ги забавлява.

Още един член от семейството на Coldharbour ще имаме честта да чуем, тъй като warm-up на събитието ще бъде Arcalis, който ще дойде чак от UK, за да е част от всичко това.

Самият Markus Schulz казва за него, че е той е „някой, за когото да се оглеждаме в бъдеще“.

Arcalis се радва на силна подкрепа от страна на имена като Markus, Bobina, Kyau & Albert, Roger Shah и др. Кариерата му тепърва започва, но вече е пускал на места като “Es Paradis” в Ибиза, така че със сигурност има какво да ни покаже!

За Контакти:0887 333 112

Източник: http://bilet.bg/nifra-feelx-arcalis-bulgaria/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.3045