Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

26 Февруари 14, 12:32 / Автор: Jim Beam Club
Уникално светлинно шоу и рап звезди в новия Jim Beam Club. На 1 март 2 тона пироефекти ще озарят напълно обновения клуб
Дизайнерско хай-тек светлинно шоу, уникален саунд и световни звезди от 90-те на рап сцената ще разтърсят Студентски град оттук насетне. Гранд откриването на 1 март от 22.30 часа ще бъде повече от горещо. За това ще допринесе оригинално огнено шоу в самото заведение и извън него. По предварителна информация са поръчани около 2 тона пироефекти. По червения килим, осветен от фаровете на последен модел лимузини, ще се разходят най-популярните личности от родния шоу и бизнес елит, а най-известният модерен балет „Нова” е подготвил специално ново шоу.
Дизайнерско хай-тек светлинно шоу, уникален саунд и световни звезди от 90-те на рап сцената ще разтърсят Студентски град оттук насетне. Специално разработена саунд-система, първа по рода си в България, която може да задоволи изискванията дори на най-капризната музикална личност по отношение на качеството на звука, ще предложи именно сцената на Jim Beam Club. На това място се очакват да се вихрят световни изпълнители, с чийто лайфове родната публика едва ли е предполагала, че ще стане съпричастна. Култовото заведение с 15-годишна история се завръща и с абсолютно нова визия, а интериорът е решен по последния писък на клубната мода.
Гранд откриването на 1 март от 22.30 часа ще бъде повече от горещо. За това ще допринесе оригинално огнено шоу в самото заведение и извън него. По предварителна информация са поръчани около 2 тона пироефекти. По червения килим, осветен от фаровете на последен модел лимузини, ще се разходят най-популярните личности от родния шоу и бизнес елит, а най-известният модерен балет „Нова” е подготвил специално ново шоу. Секси танцьорките със сигурност ще доставят удоволствие за сетивата на всички присъстващи.
За 15 години Jim Beam Club успя да се наложи като запазена марка-символ на качествено забавление. Години наред заведението е притегателна точка за всички модерни млади хора, търсещи алтернатива на попфолк стилистиката, завладяла Студентски град, както и за множеството гостуващи в красивата ни столица чуждестранни туристи. Освен това Jim Beam Club е един от малкото софийски клубове с 15-годишна история, който е неразривно свързан със спомените на хиляди възпитаници на най-елитните висши учебни заведения в страната. Шеметното парти за откриването на Jim Beam Club Студентски град със сигурност ще бъде само първото от бляскавия пъзел от събития, които буквално ще разтърсят купонджиите в близко бъдеще. Оправдавайки славата си на пионер на черните партита в страната, съвсем скоро през април месец ще бъде посрещната една от рап звездите на световната сцена. Засега името й се пази в тайна. Преди това обаче култовата поредица на клуба - Hip-Hop & R’n’B Party Hurricanes е предвидила за първия си ивент 11 изпълнители, диджеи и ентъртейнъри. Своето заслужено място ще имат и нощите с хитова комерсиална музика, както и тези посветени на българския поп.
От март месец така наречената парти улица в Студентски град определено ще придобие нов облик. Jim Beam Club със сигурност ще разбие клишетата в нощния живот, предлагайки на своите гости ексклузивен ентъртейнмънт без попфолк и балкански ритми, отговарящ на последните тенденции в тази област в световен мащаб и възпитаващ младите хора в обич към истински стойностната музика.

За Контакти:За контакти и информация:


Sergey Petkov | Marketin&PR Manager | M + 359 878 676 827
Jim Beam Club/Pri Yafata/Biad
petkov.sergey@gmail.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6147