Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

04 Март 14, 12:38 / Автор: Crossroads Bulgaria
Производителят на геймърска периферия GAMDIAS Technology стъпва на българския пазар
Компанията сключи ексклузивен договор с Ланком България
Феновете на видеоигрите у нас скоро ще разполагат с нова фамилия специализирана геймърска периферия от висок клас. Това става ясно след като българският доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България подписа договор за дистрибуция у нас на продуктите на производителя на геймърска периферия GAMDIAS Technology. Тайванската технологична компания се отличава с това, че е основана през 2012 г. от запалени геймъри. В дизайнерския й екип има хора, които са печелили престижната международна награда за продуктов дизайн Red Dot.

Компанията е съсредоточена в производството на геймърска периферия от най-висок клас - мишки, клавиатури, слушалки, геймърска ръкавица, подложки за мишки и др. Тя вече продава продуктите си в над 30 държави по цял свят и има офиси в САЩ и Китай, а скоро ще открие такива и в Европейския съюз, Япония и Русия. Стъпването й у нас ще предостави на българската гейминг общност широка гама професионални продукти, независимо дали става въпрос за участие в състезания по електронен спорт или за обикновено развлечение.

Първите три букви от името GAMDIAS - са съкращение от мотото ѝ: Gaming Art in Motion, a думата “dias” в превод от латински означава „бог“. Това не е случайно, защото всички продукти носят името на бог или богиня от този пантеон: Zeus (Зевс), Hades (Хадес), Poseidon (Посейдон), Hermes (Хермес), Hera (Хера), Appolo (Аполон), Demeter (Деметра), Hephaestus (Хефест), Eros (Ерос), Hebe (Хеба), Agon (Агон) и Aegis (Егида).

Връзката със старогръцката митология е осъществена не само на семантично, но и на технологично ниво. Всеки продукт на GAMDIAS има уникална патентована характеристика, характерна за божеството, чието име носи и освен с високото си качество, впечатлява и с дизайна и практичността си. Извън продуктова си гама, GAMDIAS предлага на всички хардкор геймъри и софтуерната си платформа "Olympics" (Олимпиада) където те могат да обменят трикове и съвети. Мисията на компанията е да революционизира индустрията на видеоигрите и да предложи на потребителите нов тип гейминг изживяване.

Ланком ще предлага продуктите на GAMDIAS у нас още от следващия месец.

Повече за Ланком България

Ланком България ООД (http://www.lancombg.com) е компания за внос, доставка и продажба на едро на висококачествено комуникационно и ИТ оборудване от водещи световни производители. Компанията работи със световни лидери в своите области като TP-Link, Brand-Rex, Motorola, ZyXEL, Kyocera, AEG, Giada и др. Ланком България предлага пълна гама продукти в сферата на локалните мрежи за малки и средни фирми, корпоративни клиенти и домове, кабелните системи, телекомуникациите и интернет услугите, безжичните мрежи, VoIP услугите, Set Up Box и IPTV решенията. Портфолиото на фирмата включва още mini PC решения, виртуални десктоп компютри, комуникационни шкафове и UPS устройства.

Сред клиентите на Ланком България са десетки телекомуникационни и интернет оператори, търговски вериги, корпоративни клиенти, малки и средни фирми от всички големи градове в България. Дългосрочното ни партньорство с нашите клиенти се дължи на комбинацията от висококачествени продукти, надеждни партньори, висококвалифициран собствен екип и силен фокус върху конкретните необходимости на клиентите ни. Ланком България доставя както отделни продукти, така и цялостни решения, съобразявайки се максимално с изискванията на своите клиенти.

За Контакти:press@crossroadsbulgaria.com

Източник: crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1039