Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

Вземи в gLOG
05 Март 14, 12:17 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Български и турски предприемачи ще дискутират възможности за инвестиции и партньорство между двете страни
Бизнес форумът „Българо-турският бизнес – добри практики, възможности и перспективи“ ще се проведе на 3 и 4 април в хотел „Приморец“, гр. Бургас
Българският и турският бизнес ще споделят опит и добри практики на форум “Българо-турският бизнес – добри практики, възможности и перспективи” на 3 и 4 април в хотел „Приморец“, гр. Бургас. Събитието е част от поредицата форуми MySuccess.bg на списание ENTERPRISE и цели да допринесе за създаването на нови и утвърждаване на съществуващите контакти между бизнеса от двете страни.

По време на форума мениджъри и предприемачи ще дискутират инвестиционни перспективи, съвместна работа и партньорство между България и Турция в различни сектори. Водещи български и турски компании ще представят нови възможности за търговия с хранителни продукти, плодове и зеленчуци, строителни материали, производството и търговия на текстилни стоки, машини и мебели. Развитието на туризма в двете срани също е основна тема на форума. Ще бъдат разгледани тенденциите в сектора и предпочитанията на българските и турските туристи.

По данни на НСИ, Турция заема второ място при износа на стоки от България след Германия и първо място сред страните извън ЕС. „Турските бизнес среди проявяват интерес към възможностите за съвместно производството и внос на български плодове, житни култури, животински и млечни продукти“, коментира Бинел Енвер, издател на списание ENTERPRISE.

Участниците ще се запознаят с актуални данни и анализ на инвестиционния климат в България, представени от Българска агенция за инвестиции. Те ще проследят макроикономическите показатели на България като бизнес партньор, както и основните предимства на страната.

Двудневният бизнес форум ще завърши с възможности за неформални срещи между участниците по време на MySuccess.bg Cocktail.


За списание ENTERPRISE
ENTERPRISE е B2B печатно издание за практики от бизнеса и ERP. Списанието достига до мениджърите, като говори на техния език и от тяхната гледна точка. Първата по рода си бизнес медия в България се насочва изключително към практическите проблеми в управлението на съвременните компании. ENTERPRISE формулира и анализира най-важните явления в българската бизнес реалност – от гледна точка на управление и технологии. Екипът на ENTERPRISE организира бизнес форумите MySuccess.bg, „Фермата“ и традиционна CRM конференция.


За допълнителна информация и регистрация:

Надя Гогова

Списание ENTERPRISE

тел. 02/983 5889
моб. +359 894 426 239
E-mail: nadya@enterprise.bg
web: www.enterprise.bg




За медийни запитвания:

Диана Чобановa

PR Expert
PRoWay Communications Agency

Mob: 0879 931 336
E-mail: d.chobanova@proway.bg
web: www.proway.bg

Източник:

Комуникационна агенция PRoWay


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1164