Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
10 Март 14, 09:17 / Автор: CKBB
Новите видеокарти на ASUS за 3D гейминг – GTX 750 Ti и GTX 750, комбинират компоненти с изключително качество и иновативен дизайн
Първокласните видеокарти се отличават с по-голяма стабилност и производителност до 52 MHz над референтните модели
ASUS представи GTX 750 Ti и GTX 750 – две нови първокласни видеокарти за 3D гейминг с графични процесори съответно GeForce® GTX 750 Ti и GTX 750. Моделите са овърклокнати за производителност с до 52 MHz повече спрямо референтните модели. Те разполагат с ексклузивни технологии на ASUS, включително защитени от прах вентилатори, което им осигурява по-дълъг живот, и Super Alloy Power компоненти за повече стабилност.
Новите видеокарти GTX 750 Ti и GTX 750 се възползват от набор от ексклузивни технологии на ASUS и иновации, включително защитени от прах вентилатори и Super Alloy Power компоненти за по-висока надеждност. Те разполагат и с GPU Tweak – софтуер, който позволява на потребителите да направят бързо и лесно настройки, чрез които да извлекат максимума от видеокартите. GPU Tweak дава възможност и за онлайн видео стрийминг в реално време.
GTX 750 е с базова работна честота след овърклока 1059 MHz, но може да бъде увеличена до 1137 MHz, a GTX 750 Ti работи на 1072 MHz след овърклока и позволява максимална скорост от 1150 MHz. По този начин геймърите могат да се забавляват с най-новите 3D игри с високи нива на детайлите и резолюция до 2560 x 1600 пиксела.

Неподатливи на прах вентилатори и Super Alloy Power компоненти за по-дълъг жизнен цикъл
Видеокартите GTX 750 Ti и GTX 750 притежават уникална конструкция на вентилаторите, която осигурява отвеждане на топлината от графичния процесор и не позволяват събирането на прах. GTX 750 има един защитен от прах вентилатор, докато GTX 750 Ti се охлажда с два такива вентилатора, което удължава живота на видеокартите с 25% спрямо референтните модели. Двата вентилатора на GTX 750 Ti подобряват охлаждането до два пъти в сравнение с референтния модел.
Новите карти използват ексклузивни ASUS Super Alloy Power компоненти. Изключително здравите дросели с бетонна сърцевина и MOSFET транзистори издържат много по-голямо натоварване и висока температура, като едновременно с това намаляват загубата на енергия, подобряват охлаждането и увеличават надеждността. По този начин компонентите на GTX 750 Ti и GTX 750 издържат чувствително по-дълго време спрямо тези на референтните модели – до 2,5 пъти повече.

GPU Tweak – ексклузивен софтуер за овърклок
GTX 750 Ti и GTX 750 са снабдени с ексклузивния софтуер ASUS GPU Tweak – лесен за използване инструмент за незабавно увеличаване на производителността. GPU Tweak позволява прецизен контрол на честотата на процесора и паметта, управление на електрическото напрежение, на скоростта на вентилаторите и на максималните нива на консумирана енергия, така че овърклокът може да се осъществи лесно и сигурно, дори по време на игра.
GPU Tweak има и функция за стрийминг, която дава възможност на потребителите да споделят екрана си, докато играят. Като допълнение, те могат да добавят и заглавие на стрийминг прозореца, снимки и изображения от уеб камера.

Графика с невероятни детайли и реализъм
GTX 750 Ti и GTX 750 поддържат последния стандарт DirectX® 11.2, който дава възможност за теселация на графичния процесор. Този процес позволява вмъкването на значително по-детайлни изображения в игралните сцени, което прави графиката изключително реалистична и с качество, близко до това в киносалоните.
Картата предлага и технологията NVIDIA PhysX®, която позволява на игрите да предложат много по-реалистични подобия на физическите сцени от реалния свят, сред които и брилянтни динамични ефекти от типа на мощни експлозии, прелитащи шрапнели или бълбукане на вода.




###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12 500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3 800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1277