Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Информационни технологии

12 Март 14, 14:55 / Автор: Crossroads Bulgaria
Балкан Сървисис e лидер сред внедрителите на Microsoft Dynamics CRM в България
Microsoft Dynamics е лидер на CRM пазара в България
Проучване на независимата агенция за пазарни и бизнес проучвания CBN – Pannoff, Stoytcheff & Co. към края на 2013 г. сочи, че Microsoft Dynamics CRM е лидер на CRM пазара в България и държи най-голям пазарен дял. Консултантската компания Балкан Сървисис е водещият интегратор на решението Microsoft Dynamics CRM с най-голям брой реализирани проекти.

Според проведеното изследване, най-голям е процентът на CRM системите в сектора на услугите – 56%, главно финансови – 11% и услуги за бизнеса – 13%. А повечето от клиентите, внедрили CRM система в периода от 2001 до 2013 г. са средно големи бизнес предприятия - 66%. Прогнозите сочат разпространение на CRM решенията и развитие на пазара с близо 10% до 2015 г.

Неслучайно инвестициите на компаниите се изместват към внедряване именно на CRM системи, фокусирайки се все повече върху удовлетворяването на клиенти и привличането на нови такива. Изискванията за мобилни и социални технологии също са двигатели на разходите за CRM, като мобилните устройства водят до промени дори по-бързо от социалните мрежи.

Проучването включва информация за проекти, реализирани в частни компании, както и за тенденциите в различните икономически сектори. Не са включени проекти в държавната администрация.

„Може да се каже, че сме пионери във внедряването и налагането на CRM решения на българския пазар. Първия си проект реализирахме в момент, когато абревиатурата CRM все още не беше приоритет за компаниите. Това бе нова ниша и нашата цел беше да се позиционираме като лидери. Инвестирахме дългосрочно в маркетинг и специализация, като консултантите на Балкан Сървисис бяха сред първите сертифицирани CRM професионалисти у нас. Днес се радваме на успехите си, а най-силният ни референт са нашите доволни клиенти.” - това сподели Христина Димитрова, ръководител на CRM отдела в Балкан Сървисис.

„За да отговори на очакванията за иновации на над 40 000 клиенти и близо 4 милиона потребители на Microsoft Dynamics CRM, екипът на Microsoft e разработил редица нововъведения в най-новата версия на Microsoft Dynamics CRM, която се очаква през второто тримесечие на 2014 г. Новостите ще осигурят по-добри възможности на бизнеса да създава и управлява своите маркетинг кампании. В съвременната дигитална ера, където потребителите са свързани и информирани, както никога до сега, е важно за организациите да разполагат с бизнес решения, които могат да подсилят уменията им да изграждат силни връзки със своите клиенти без значение от устройството и локацията.“ - каза Милен Манчев, CRM Sales Lead, Microsoft.

Повече за Балкан Сървисис

Балкан Сървисис ООД предлага консултантски услуги в сферата на приложенията за управление на бизнеса с акцент върху ERP (Enterprise Resource Planning), BI (Business Intelligence) и CRM (Customer Relationship Management), а от скоро е и сертифициран партньор на IBM за услугата BPM (Business Process Management). Компанията е специализирана във бизнес анализа и преструктурирането на фирмените процеси, което й позволява реализацията на вертикални решения в различни индустрии и бизнеси на пазара. Microsoft Dynamics CRM е основна част от продуктовото портфолио на Балкан Сървисис, а нейни клиенти са представители на различни сфери, лидери в своя бранш: водещият производител и дистрибутор на хранителни добавки в Централна и Източна Европа - Валмарк, консултант номер едно за образoвание в чужбина – Интеграл образователни системи, както и Инвестор.БГ – лидер на онлайн пазара в България, Глобул - водеща телекомуникационна компания у нас и други. Компанията предлага мобилни решения, работещи както с платформа на Microsoft, тата и с Android и iOS.

Повече за CBN – Pannoff, Stoytcheff & Co.

CBN – Pannoff, Stoytcheff & Co. е независима агенция, основана през 1991 г., специализирана в провеждането на бизнес изследвания, консултации и пазарни анализи в областта на ИКТ. Агенцията поддържа собствени проучвания на пазарите на компютърни системи, периферия и комуникационна техника, Интернет, софтуер, инсталирана компютърна база и държавни поръчки за ИТ у нас. CBN извършва годишни бизнес класации Топ 100 от 1992 година до сега, разполага и поддържа собствени персонализирани ВИП бази данни за директен маркетинг. Има ценен практически опит и коректни исторически данни в подготовката на независими секторни класации и анализ на водещите компании в България от 1995 г. Всички резултати, коментари, анализи и изводи, включени в продуктите на CBN, са базирани на независими и максимално достоверни източници.

За Контакти:press@crossroadsbulgaria.com

Източник: crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1276