Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / PR

Вземи в gLOG
12 Март 14, 15:00 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Максим Бехар в Давос: Истинските PR експерти никога не остаряват
„Успешните PR експерти никога не остаряват“, каза Максим Бехар днес на Световния комуникационен форум в Давос по време на ексклузивна презентация, която организаторите бяха нарекли „Истинската история на един истински лидер“. „Животът е толкова динамичен, че дори ако само един ден решиш да останеш извън потока от новини, извън грижите за твоите клиенти, дори да ти е писнало и да искаш да си починеш един ден, на следващия ден може да се събудиш „извън играта“, допълни Бехар.

Максим Бехар аргументира своята дефиниция за PR – „Да казваш истината, така че хората да я харесат“, и подчерта, че най-важната дума в нея е „истината“. Той разказа редица случки от богатата си професионална биография през последните 20 години, откакто е в бизнеса.

По време на презентацията Бехар отговори на десетки въпроси от препълнената зала, в която бяха и председателят на Българската асоциация на ПР агенциите Николай Неделчев, и председателят на Българското дружество за връзки с обществеността Александър Христов.

Тази година в Давос участват близо 200 представители на 37 държави от всички континенти. Обсъждат се важни въпроси на модерните комуникации, като акцентът е върху социалните медии и корпоративната социална отговорност. На форума в Давос презентации имаха и световни експерти като Пол Холмз, Ерик Мейлард, Ларс Хилз, Виржиния Колидо, Джани Каталфамо, Майкъл Амбьорн, Стюарт Брус, Сергей Зверев, Арди Колах, както и откривателят на електронния знак за „усмивка“ – тире с две точки и скоба, Скот Фелман.


За Максим Бехар
Максим Бехар e основател и изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc., с повече от 25 години богат опит в областта на публичните комуникации. Той е творческа личност с влияние в българския политически и бизнес живот. От януари 2012 г. Максим Бехар управлява офиса на Hill+Knowlton Strategies в Прага, Чехия, а от 2013 е вицепрезидент на Световната асоциация на PR агенциите (ICCO).
http://www.maximbehar.com

За World Communications Forum
World Communications Froum в Давос има за цел да събере на едно място специалисти и иноватори в областта на комуникациите и да предостави платформа за обмяна на идеи и обсъждане на практики, тенденции и стратегии.
http://www.forumdavos.com/

За Контакти:За повече информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc., тел. 02/818 70 10.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1043