Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

Вземи в gLOG
12 Март 14, 18:02 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
„Данон“ обявява международното партньорство на „Активиа“ със суперзвездата Шакира за новата кампания „Осмели се да се чувстваш добре“
Днес България става свидетел на ексклузивното партньорство между „Активиа“ и световноизвестната певица Шакира, като звездата ще подкрепя новата кампания на марката – „Осмели се да се чувстваш добре“. Международното сътрудничество има за цел да предаде посланието на „Активиа“ – „Да се чувстваш добре идва отвътре“, чрез нов креативен подход, използвайки танците като израз на начина, по който се чувстваш. Защото, когато коремчето ти се усмихва, се усмихваш и ти.

Действието в новата телевизионна реклама, заснета в Барселона, се развива в приказна гора и показва покритата със звезден прах Шакира, която, танцувайки, изразява колко добре се чувства отвътре. Певицата коментира: „Вярвам, че грижата за здравето е ключът към личното благоденствие, а танцът е един от начините да изразя това усещане, че се чувствам добре отвътре и отвън“.

Новата песен на Шакира – Dare (La la la), е част от новия й албум, озаглавен Shakira, и представлява саундтракът към рекламата. Албумът ще бъде пуснат на пазара на 25 март 2014 г. Създадена от Vinizius Young & Rubicam Barcelona, рекламата формира основата на първата международна комуникационна кампания на „Активиа“, която ще стартира на 16 март 2014 г. в повече от 50 държави по целия свят. Ръководител на продукцията е прочутият режисьор и фотограф Jaume de Laiguana, а екипът, който стои зад рекламата, включва още носителя на награда „Оскар“ – арт директора Eugenio Caballero, както и носителя на няколко награди Javier Aguirresarobe.

„Няма по-подходяща личност от Шакира, която да покаже колко важно е да се чувстваш добре отвътре. Тя е най-добрият пример, че да се чувстваш добре отвътре, е особено важно за нейната изява като световноизвестен изпълнител“, заяви Цветелина Георгиева, мениджър „Комуникации“ на „Данон“.

За повече информация за кампанията, и телевизионната реклама, която стартира на 16 март 2014 г., моля, посетете: www.activia.com - активен от 16 март 2014 г.

Ексклузивно видео със сцените зад кадър от рекламата: http://youtu.be/KpHHU6ER5BM

Страница на „Aктивиа“ във Facebook: https://www.facebook.com/activia.bulgaria
YouTube: http://www.youtube.com/user/activiabg


За Шакира
По време на своята кариера колумбийската певица и авторка на текстове за песни, носителка на награди „Грами“ – Шакира, е продала повече от 60 милиона копия в световен мащаб и е спечелила много награди, сред които 2 „Грами“, 8 награди „Грами” за латино музика, 4 отличия от Световните музикални награди, 3 от Американските музикални награди и 5 музикални награди Billboard. Тя е единственият изпълнител от Южна Америка, който е достигал песен № 1 в класациите в САЩ, а 4 нейни парчета са сред Топ 20 на най-продаваните хитове за последното десетилетие.
На 18-годишна възраст тя основава хуманитарна фондация за оказване на помощ на деца – Pies Descalzos (в превод „Боси крака“). Организацията подпомага образованието и изхранването на над 6 хиляди бедни деца в Колумбия и продължава да разширява дейността си и в други страни, включително наскоро представени проекти в Хаити и Южна Африка. През месец октомври 2011 г. Шакира е обявена за член на Президентската комисия за повишаване образователното ниво на испаноезичното население в САЩ към Администрацията на президента Барак Обама.
Шакира е била треньор в 4-тото издание на The Voice, хитово риалити състезание на телевизия NBC, което търси най-добрия глас на Америка. Тя ще се завърне в шоуто за неговия 6-ти сезон. Новият албум на Шакира излиза на 25 март.

За дивизията Свежи млечни продукти на „Данон“
Най-голямата бизнес дивизия на „Данон” е световен лидер при свежите млечни продукти, свежите млечни продукти с пробиотици и други специализирани продукти. Първите стъпки на дивизията могат да бъдат проследени още през 1919 г. в Барселона с продажбата на първите кисели млека от Даниел Карасо. Днес дивизията изпълнява мисията на „Данон” да осигурява здраве чрез своите продукти на възможно най-голям брой хора: тя предлага голям набор от вкусни и хранителни свежи млечни продукти в повече от 70 държави по света.
Сред водещите за дивизията марки са млечно-киселите продукти с пробиотици (Activia, Actimel), детските млека (Danonino), функционалните храни (Danacol, Densia), киселите млека (млечно-киселите продукти), богати на протеини, и „гръцки“ тип млека (Oikos, Danio), носещите наслада марки (Danette, Fantasia), нискомаслените (нискокалорични) марки (Vitalinea, Taillefine, Ser) и представените под марката „Данон“ натурални продукти или продукти с плодове.

За „Активиа“
С присъствие в над 70 държави на всички 5 континента, „Активиа“ е най-голямата марка свежи млечни продукти, представена от Млечната дивизия на „Данон“ през 1987 година.
„Активиа“ съдържа уникална комбинация от закваски, подбрани от експертите на „Данон“, включително ексклузивната Bifidus ActiRegularis (в една порция от 125 г има повече от 4 млрд. бактерии от вида Bifidus ActiRegularis). Млечно-киселите продукти с марката „Активиа“ са резултат от над 20 години научни изследвания. Множество клинични проучвания демонстрират, че Bifidus ActiRegularis оцелява при преминаването си през храносмилателната система и достига до чревната флора.

За Контакти:За повече информация, моля, свържете се с
M3 Communications Group, Inc. на телефон 02/818 70 10.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.4535