Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

12 Март 14, 14:03 / Автор: Интер Експо Център - София
„Ключарят на място“ изработва нов автоключ за 30 минути на SECURITY EXPO
За да бъде още по-близо до клиента, „Ключарят на място“ стартира „първия мобилен ключарски център“
По време на специализираната изложба за обществена и частна сигурност СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2014 (19-22 март 2014 г.) в Интер Експо Център – София, със свой щанд ще се представи „Ключарят на място“.
По същото време се провеждат специализираната изложба Българска Строителна Седмица и В2В изложението Sofia LogExpo.
В търговските си обекти “Ключарят на място“ предлага професионална консултация от добре обучени специалисти, изработка на мастер системи за хотели, бизнес сгради и офиси, профилактика, сервиз и аварийно отключване на заключващи системи за офис сгради и автопаркове на годишна база. Специалистите изработват дубликати на над 1000 модела касови, секретни и други ключове, прекодиране и ремонт на битови и авто ключалки, изработка на автоключове с чип и дистанционно, дублиране на дистанционни, ремонт и смяна на батерии, обучение и премахване на имобилайзери. „Ключарят на място“ предлага и голямо разнообразие от модели високосигурни “high-security” ключалки на световно доказали се производители, както и заключващи системи за блиндирани врати.
За да отговори изцяло на изискванията на своите клиенти, преди повече от 8 години компанията стартира своите мобилни услуги. Сайтът за аварийна ключарска помощ е www.отключи.ме. Специалистите предлагат на място аварийни и автоключарски услуги, монтаж, профилактика и ремонт на заключващи системи на територията на цяла София.
За да бъде още по-близо до клиента, „Ключарят на място“ стартира „първия мобилен ключарски център“, оборудван с всичко необходимо, за да предложи пълната гама от услуги, достъпни в едно ключарско ателие.
За гостите и посетителите на SECURITY EXPO 2014 специалистите ще представят услугата „Изработка на нов ключ при изгубен ключ на автомобил в рамките на 30 минути“. За целта те ще демонстрират отключване на автомобила на паркомясто пред входа на Интер Експо Център - София, автоматизирано нарязване на механичната част на ключа в мобилното ключарско ателие на щанда си и обучение на имобилайзера на ключа отново на паркинга.
„Ключарят на място“ подготвя специална изненада за някой от посетителите на Българска Строителна Седмица, SECURITY EXPO и Sofia LogExpo. През последния ден на изложбите (22.03) фирмата организира играта „Отключи катинара на Отключи.ме и спечели...“. Всеки посетител ще има възможност с три опита да намери правилния ключ от голяма връзка ключове и да отключи катинара на ОТКЛЮЧИ.МЕ. Наградата е патрон с висока степен на сигурност EVVA ICS на стойност 220 лв.
По този начин посетителите на Българска Строителна Седмица, Sofia LogExpo и SECURITY EXPO не само ще намерят необходимите материали за ремонт или строеж на свой дом, но и ще могат да го заключат сигурно и да го превърнат в „своя крепост“.
Повече информация за специализираните изложби SECURITY EXPO, Българска строителна седмица и Sofia LogExpo можете да откриете в сайта на Интер Експо Център – София, както и в социалните мрежи Facebook, LinkedIn и Google+.

За Контакти:media@iec.bg

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4563