Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Изкуство

14 Март 14, 10:31 / Автор: Балканско
Фотоизложба "България през моя поглед", гр. Варна
Здравейте, Бихме искали да Ви съобщим за организираната от нас фотоизложба под името „България през моя поглед” , която ще се проведе в Арт салона /голяма зала/ на БНР-Варна, в периода 14.03-27.03.2014г. Изложбата ще бъде отворена за посещение всеки делничен ден от 14 до 18 часа, като входът е свободен. Ние ще бъдем много щастливи ако чрез вашата медия творбите на участниците в изложбата достигнат до максимална аудитория, за да могат повече хора да се докоснат до България- красива, горда и обичана. За допълнителна информация към това електронно писмо прикачваме прес съобщение за провеждащата се изложба и линк с някой от най-интересните фотоси, участващи в изложбата. Благодарим предварително за вашата отзивчивост и съдействие. Файл : Photos.rar Линк за сваляне: http://dox.bg/files/dw?a=da9c4df32f Поздрави от екипът на верига „Балканско”, организатор на фотоизложбата „България през моя поглед”.
СЪОБЩЕНИЕ ДО МЕДИИТЕ

Фото-изложба „България през моя поглед“ Едно по-различно представяне на традициите, природата и бита на родината ни

През периода 14.03.2014 – 28.03.2014 в зала „Голям Арт салон“на Радио Варна ще се състои фото-изложба „България през моя поглед“. В нея ще бъдат включени някои от най-завладяващите снимки от едноименния конкурс, организиран от верига магазини за български сувенири „Балканско”. В галерията на радиото ще бъдат представени над 40 фотографии, изобразяващи красотата и обаянието на българската природа, националните обичаи и традиции.
Фотографиите са подбрани чрез конкурс, организиран от „Балканско” в социалната мрежа „Фейсбук“ в началото на годината. В конкурса взеха участие повече от 150 човека, а избора на 40-те фотоса за изложбата направиха потребителите на социалната мрежа чрез гласуване. (историята на целия конкурс, както и фотографиите на всички участници можете да видите тук: http://facebook/balkansko; http://www.balkansko.bg)
Изложбата, която е съчетание от професионална и аматьорска фотография, представя впечатляващи кадри, наситени с емоция и патриотизъм. Подредбата и подбора на творбите повеждат мисълта из красивите кътчета на родината, историята, хората и многообразната култура на България, пресъздадени през погледа на съвременния българин.
Организаторите на фото-изложбата разказват за идеята си: „Въпреки днешното напрегнато и прагматично време, всеки един от нас таи в себе си искрени чувства на любов и гордост към страната ни и носи в себе си душевността и красотата на България. Искахме да покажем, че зад всеки гражданин стои един позитивен и обичащ страната си българин и това си заслужава да бъде изобразено от самия него чрез пъстротата на собствената ни родина.“
Входът за всички гости на събитието ще бъде свободен през целия период на изложбата /от 14 до 28 февруари/ в часовете от 14,00 часа до 18,00 часа.
За повече информация:
+359 894 340 132
Траян Великов
Балканско

+359 885 421 019
Цветозар Сотиров,
Балканско

За Контакти:Цветозар Сотиров

Източник: www.facebook.com/balkansko; www.balkansko.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4645