Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

13 Март 14, 10:40 / Автор: Интер Експо Център - София
MachTech & Metal, IFAM и Intronika 2014 – успешна платформа за бизнес контакти и сътрудничество
Участниците и посетителите на индустриалната В2В изложба имаха възможността да вземат участие в интересна съпътстваща програма
Индустриалната В2В изложба MachTech & Metal, IFAM и Intronika се проведе от 5 до 7 март 2014 г. в Интер Експо Център – София. Представени бяха нововъведения в машиностроенето и инструменталната екипировка (MachTech & Metal), автоматиката, роботиката и мехатрониката (IFAM), в сектора на професионалната и промишлената електроника (Intronika).
Участие взеха директни изложители от над 10 дръжави, сред които България, Германия, Австрия, Гърция, Турция, Полша, Словения, Сърбия, Унгария, Хонг Конг и други. Те демонстрираха продуктите на над 120 световни производители на машини и индустриално оборудване.
Много от фирмите изложители са с утвърдени позиции на пазара. Всяка една от тях предложи на професионалистите своите най-нови разработки, висококачествени продукти и много полезна информация. Посетителите се запознаха с последно поколение металорежещи и металообработващи машини, системи за автоматизация, нови технологии и решения в областта на пневматиката, хидравликата, електроапаратура и инструментална екипировка, позволяваща обработката на хайтек материали и други.
За втора поредна година по време на изложбата се проведоха международни двустранни срещи за бизнес коопериране и трансфер – IndustryMatchMaking 2014 г. Събитието се организира от Enterprise Europe Network, най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и средния бизнес. На 6 март 2014 г. в специална зона в Интер Експо Център се срещнаха фирми от България, Великобритания, Сърбия, Турция, Германия, Гърция, Италия и др. Бяха осъществени повече от 100 срещи, очертаващи хоризонти за потенциално партньорство.
Участниците и посетителите на индустриалната В2В изложба имаха възможността да вземат участие в интересна съпътстваща програма. На 5 и 6 март 2014 г. се проведе Бизнес форум, в който се включиха повече от 10 фирми с утвърден на българския пазар имидж, като всяка от тях демонстрира и запозна гостите с най-новото в дейността си.
За първи път на 5 март 2014 година се проведе „Аз, инженерът“ - ново предизвикателство пред младите технически умове. Част от това преживяване станаха повече от 20 високотехнологични компании, които запознаха младите хора със своята дейност и възможностите за реализация в България. Интересът към първия младежки кариерен форум в областта на инженерните науки беше изключителен – участие взеха над 700 млади специалисти, студенти и гимназисти.
Част от програмата беше и националното състезание на Робо Лига. Над 80 участници бяха изправени пред предизвикателства в няколко категории. Интер Експо Център – София награди създателите на роботите, които станаха победители в няколко различни категории - “Следене на линия”, “Излизане от 3D лабиринт” и “Мини сумо”. Категорията “Freestyle” даде възможност на публиката да избере своя фаворит.
Повече информация за фирмите участници в изложбата, „Аз, инженерът“ и съпъстващите събития можете да откриете на сайта на MachTech & Metal, сайта на Интер Експо Център – София, както и в социалните мрежи Facebook, LinkedIn и Google+.

За Контакти:media@iec.bg

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4926