Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
12 Март 14, 11:20 / Автор: Интер Експо Център - София
Какви са стратегическите приоритети и цели за устойчиво развитие на София
Главния архитект на София - Петър Диков ще вземе участие в дискусионния форум „Да събудим строителството“ по време на Българска Строителна Седмица
Столична община ще представи на Българска Строителна Седмица част от проекти, по които е Възложител. Те ще са с акцент върху енергоефективното, функционалното и екологично строителство. Ще бъде представен и основния документ – ИПГВР /Интегриран план за градско възстановяване и развитие/, който очертава стратегическите приоритети и цели за устойчиво развитие на София, чрез принципите на интегрирано планиране. Посетителите и участниците във форума ще могат да видят проекти по общинска програма за саниране и енергийно обновяване на сградния фонд в град София, проекти за разширение и изграждане на нови детски заведения на територията на СО, проект за многофункционална спортна зала; проекти за реконструкция на пазарни комплекси, както и проекти касаещи за иновативни технологии – Геотермална централа, Минивецове и Технологичен парк – София.

Шест дни остават до старта на 14-тото издание на Българска Строителна Седмица, която ще стартира с националната конференция за енергийна ефективност и устойчиво строителство Buildingreen 2014 на 19 март в Интер Експо Център – София. Ще бъдат представени новите хоризонти и предизвикателства при проектиране, изграждане и обновяване на сгради в съответствие с директива 2010/31/ЕС. Водещи проектанти и представители на бизнеса ще представят актуални проекти и технологични решения за изграждане на енергийноефективни и „почти нулевоенергийни” сгради. Организатор на Buildingreen 2014 e ГРАДЪТ Медиа Груп, в партньорство с Интер Експо Център, ОПРР; НСОРБ; БАИС, КИИП, КАБ, BGBC, ЕнЕфект.

Двустранната търговска камара България - Румъния (BCCBR), която подкрепя и насърчава търговията и бизнеса между фирми в Румъния и България ще представи на своя щанд румънските компании Elpreco SA и Celco. Основните продукти, които предлага Elpreco SA са бетонови керемиди, бетонни системи, които включват павета, знамена, бордюри, улуци и саксии за цветя. Продуктите Celco отговарят на европейските стандарти за производство и постоянно се оптимизират с крайна цел постигане на по-голяма енергийна ефективност на сгради. Celco AAC ще представи STANDARD за рамкови конструкции, STRUCTOTERM за носещи конструкции, SuperBlock за интериорни и екстериорни стени с висока устойчивост, MEGATERM за топлоизолационни и AAC трегери.

Акцент на втория ден на специализираното изложение ще е дискусионният форум "Да събудим строителството". Специализираната изложба за енергоефективно, екологично и функционално строителство предоставя неповторими възможности за осъществяване на b2b срещи с професионалисти в строителната индустрия от България и страни от Югоизточна Европа. Форумът ще се проведе паралелно с изложенията Sofia Logеxpo и Security Expo, като по този начин привлича по-голям посетителски интерес и увеличава ефекта за деловите участници и изложителите.


Присъединете се към Българска Строителна Седмица във Facebook
https://www.facebook.com/events/1441557026065669/

За Контакти:Надежда Ванева - ПР, Интер Експо Център - София

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1063