Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
12 Март 14, 11:25 / Автор: Интер Експо Център - София
Уникално водно легло представя Светът на мебелите 2014
В началото на април предстои най-успешното мебелно събитие за последните години
Водно легло патентовано от JAWA betten ще бъде представено в Интер Експо Център – София по време на специализираното изложение СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ. Уникалният продукт се състои от два различни хидродинамичени матрака и има ортопедични, хигиенични и отопляеми качества. Леглото удължава фазите на дълбок сън, като заема извивките на тялото и равномерно го подкрепя по цялата площ, по този начин намалява натискът около местата носещи по-голямо натоварване. http://furnitureexpo.bg

СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ е трибуна за всички видове мебели и мебелни аксесоари, форум за срещи и генериране на нови идеи в интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането. Това е мястото в България, където се срещат производителите, търговците, творците и ценителите на красивия и практичен интериор. Превърнало се в най-чаканото мебелно събитие през последните години, то ще се проведе от 1 до 5 април 2014 г. в Интер Експо Център – София. http://iec.bg

Какво е новото при матраци “Paradise”? Посетителите ще могат да видят и да текстват матракът Siana Silver - един от фаворитите в луксозната серия на марката. С разнообразно повърхностно оформление и латексовото си ядро, матрак Florencia Air осигурява масаж по цялото протежение на тялото благодарение на малките изпъкнали полусфери. Последното технологично нововъведение в грижата за човешкото тяло - Laguna Memory е матрак с допълнителен слой пяна - недеформируема и високоеластична.
На изложбата една от най-добрите фабрики в България за маси и столове от масив и фурнир - Рико Стил ООД ще представи новите си продукти. Посетителите ще видят последните модели столове и маси за ресторанти и хотели, за дома, стифиращи и сгъваеми столове и маси за тържества и празници на открито, столове и маси за учебни и болнични заведения, както и кресла с нов дизайн.

СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ за трета поредна година ще се проведе заедно със специализираното изложение ТЕХНОМЕБЕЛ , на което изложители и подизложители от България и 20 други страни ще покажат разнообразни материали, обков, аксесоари, продукти на съвременната химия за повърхностна обработка на дървесина. Посетителите на двата форума ще могат да се възползват от безплатните консултации по интериорен и продуктов дизайн, предоставени от дизайнерите на група ЧЕРГА и сдружението DIBLA. На официална церемония по време на специализираните изложения ще бъдат обявени победителите за в конкурса „Българска Мебел на Годината“ 2014 г. Критериите, по които журито ще оценява експонатите, са иновативност, комфорт, ергономичност, естетичен вид и функционалност. Отново своя глас ще може да дадат и посетителите. 5 ваучера от по 500 лв. са специалните награди, чиито печеливши ще бъдат изтеглени с томбола. Ваучерите са за продукти на тази стойност (или с доплащане) от фирмите изложители.

Присъединете се към Техномебел и Светът на мебелите във Facebook
https://www.facebook.com/interexpocenter/events

За Контакти:Надежда Ванева - ПР, Интер Експо Център - София

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.552