Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
27 Февруари 14, 11:38 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Huawei осигурява постоянна свързаност за все повече хора по целия свят
Представете си свят с безкрайните възможности, които предоставят 4G устройствата на Huawei
26 февруари 2014 г., София. Huawei, водещият доставчик на информационни и комуникационни технологии, представи най-новите си 4G LTE устройства на Световната мобилна конференция 2014, включващи един от най-тънките в света 7-инчов фаблет HUAWEI MediaPad X1, смарт часовник HUAWEI TalkBand B1, 8-инчов таблет HUAWEI MediaPad M1, смартфон HUAWEI Ascend G6 4G и първото в света устройство за мобилен Wi-Fi LTE Cat6 HUAWEI E5786.

„LTE мрежата ще постигне голям ръст през следващите 3 години, тъй като обемът на високоскоростните мрежи нараства и води до увеличаване на мобилния трафик на данни“, каза Ричард Ю, главен изпълнителен директор на Huawei Consumer Business Group. „Повишеното използване на видеострийминг и разговори ще изисква иновативни 4G LTE устройства от висок клас, което е приоритет за Huawei през 2014 година. С експертизата си и предлаганата 4G LTE поддръжка, като водещ доставчик на LTE мрежови устройства Huawei Consumer Business Group е в добра позиция да осигури един по-добър свързан живот без граници за все повече хора в ерата на 4G LTE.“

· HUAWEI MediaPad X1 съчетава функционалността на смартфон и таблет и осигурява неповторимо мобилно изживяване. HUAWEI MediaPad X1 тежи 239 грама и е с дебелина 7,18 мм, за да предостави изключително удобство и лекота при използване в движение, дори когато се ползва с една ръка. 7-инчовият LTPS HD 10-точков капацитивен сензорен дисплей осигурява невероятно ясно и динамично изображение и се отличава с изключителното си 80% съотношение на екрана към тялото. Мощната 5000 мАh батерия осигурява издръжливост до 21 дни в режим на готовност и повече от пет пълни дни при продължителна употреба на устройството.

· HUAWEI TalkBand B1 е перфектният хибрид между устройство за разговори и мобилен спътник с подобрени възможности за свързване и следене на активностите през деня. HUAWEI TalkBand B1 разполага с Bluetooth ™ 4.1 безжична слушалка, която издържа до седем часа за разговори, и 1.4-инчов гъвкав дисплей OLED. Устройството е проектирано да поддържа безжични разговори както с Android 2.3 +, така и с IOS 5.0 + съвместими устройства и се синхронизира с лекота чрез NFC. HUAWEI TalkBand B1 проследява направените стъпки, изминатите разстояния и изгорените калории за поддържане на добра форма, а неговата 90 мАh батерия издържа шест дни без необходимост от презареждане.

· HUAWEI MediaPad M1 представлява развлекателна система във формата на таблет, с 8-инчов 800 х 1280 HD IPS капацитивен мултитъч дисплей, с Huawei SWS технология, двойни предни тонколони и двойни микрофони за повишено качество на звука и стереоефекти. Задвижван от 1.6 GHz четириядрен процесор и суперсилна 4800 мАh батерия, HUAWEI MediaPad M1 поддържа 8 часа видеоизлъчване само с едно зареждане.

· HUAWEI Ascend G6 4G внася ярки цветове в живота с кристално ясния си 4.5-инчов QHD LCD дисплей и 245PPI. Работейки с мощен четириядрен 1,2 GHz процесор и устойчива 2000 мАh батерия с до 30% възможност за пестене на енергия, HUAWEI Ascend G6 4G е с 4G LTЕ, за да направи връзките по-бързи и по-надеждни отвсякога. Със скорост до 150 Mbps, филми могат да бъдат изтеглени за минути, а работни файлове – качени за секунди.

· Свързвайки до 10 устройства, HUAWEI E5786 предлага светкавично бързи скорости от 300 Mbps, перфектни за сваляне на HD филм за 30 секунди. Това е първото устройство за мобилен Wi-Fi, поддържащо Wi-Fi 802.11ac 2x2 MIMO, а неговата 2.4G/5G двучестотна двойна антена осигурява ненадмината стабилна връзка.

На CES 2014 Huawei демонстрира своята ангажираност за предоставяне на изключително добра свързаност в дома. На MWC 2014 Huawei ще продължи да следва опита за интегрирана свързаност, отговаряща на нуждите на разширяващата се широколентова ера чрез откриването на двойната възходяща връзка Home Gateways – устройство за фиксирана телефония, работещо с мрежите VDSL и GE (Giga-Ethernet), и интегрираното VDSL + GE + LTE хибридно устройство, което позволява висока скорост и силно интегрирана свързаност в дома.

Huawei представи и своето устройство от ново поколение ОТТ Box – HUAWEI M220, снабдено с мощен медия декодиращ чип, предлагащо качествени видеоклипове с висока разделителна способност. OTT Box е пригодено да отговори на изискванията за развлечения у дома чрез мултифункционални устройства и предлага усъвършенствана цифрова защита на авторските права на операторите.

В допълнение, Huawei ще покаже първия си 4G LTE смартфон, работещ с мрежата TD-LTE Carrier Aggregation (CA), поддържащ скорости на сваляне до 220 Mbps. Huawei е ангажирана с разширяване на трафика, осигурявайки все повече преносители, и смята, че това ще се превърне в жизненоважна функция на LTE мрежите за оператори, които искат да осигурят по-бърз мобилен широколентов достъп на своите потребители.

Накрая, Huawei ще покаже новия индустриален стандарт H.265 формат за високо ефективно видеокодиране (HEVC), наследник на H.264. Новият формат помага да се отговори на нарастващите изисквания на потребителите за качествено видеозаснемане в движение, да се подобри цялостният стрийминг, качеството на кодирането, процесите и времето, с размер 1-2 Mbps и 720P (1280 х 720) за прехвърляне на стандартна разделителна способност на аудио и видео.

За Huawei Consumer Business Group

Продуктите и услугите на Huawei могат да бъдат намерени в над 140 страни, или при една трета от населението на света. Huawei има повече от 20 R&D (Дизайнерски и Развойни) центрове по света: в САЩ, Германия, Швеция, Русия, Индия и Китай. Една от трите бизнес групи на Huawei – Huawei Consumer Business Group (BG), предлага богата гама продукти, включително мобилни телефони, таблети, устройства за мобилен и фиксиран интернет, облачни услуги и чипсети. Млада и прогресивна компания, Huawei Consumer BG бе класирана на трето място в сферата на глобалните доставки на смартфони през третото тримесечие на 2013 г. Huawei Consumer BG си поставя за цел да представя най-новите технологии на потребителите, като предлага един свят на възможности и изключителни преживявания за хората навсякъде по света.

За повече информация посетете: http://consumer.huawei.com/

За редовни актуализации на вашето Huawei устройство ни последвайте:

Facebook: facebook.com/huaweidevice

Twitter: twitter.com/HuaweiDevice

Google+: plus.google.com/+HuaweiDevice

YouTube: youtube.com/user/HuaweiDeviceCo

Flickr: flickr.com/photos/huaweidevice

За Контакти:vyosifova@m3bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4028