Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
27 Февруари 14, 11:39 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Huawei представи първото в света LTE Cat6 устройство за мобилен Wi-Fi
HUAWEI E5786 осигурява най-бързата непрекъсната свързаност по време на път
26 февруари 2014 г., София. Huawei, водещият доставчик на информационни и комуникационни технологии, обяви новото си устройство за мобилен Wi-Fi – HUAWEI E5786. Осигуряващ скорост за сваляне до 300 Mbps, HUAWEI E5786 поставя началото на нова ера в LTE свързаността.

„Като лидер в световната мобилна мрежа и индустрията, създаваща LTE мрежи от ново поколение, Huawei оптимизира съвместимостта между мрежите и устройствата. HUAWEI E5786 дава възможност на хората да се насладят на непрекъсната високоскоростна връзка с максимално добър сигнал“, каза Ричард Ю, главен изпълнителен директор на Huawei Consumer Business Group. „С HUAWEI E5786 ние, от Huawei, обслужваме нарастващата потребност на потребителя от бързо и надеждно свързване навсякъде и по всяко време.“

HUAWEI E5786 предлага светкавично бърза връзка със скорост от 300 Mbps, перфектна за сваляне на HD филм за 30 секунди или качване на видео в YouTube само за 5-6 секунди. HUAWEI E5786 е първото устройство за мобилен Wi-Fi, поддържащо Wi-Fi 802.11ac 2x2 MIMO, с 2.4G/5G двучестотна двойна антена. Осигурена е и ненадмината стабилност на връзката.

HUAWEI E5786 дава възможност за свързване на до 10 устройства, поддържащи Wi-Fi, и има батерия с мощност 3000 mAh , която осигурява 10 часа използване на LTE[1] режим или 500 часа в режим на готовност. Устройството разполага с уникална технология за пестене на енергия, която подобрява производителността с повече от 30% в сравнение с други продукти от същия клас. За да поддържате всички ваши устройства, захранени за по-дълго, HUAWEI E5786 предлага възможност за зареждане на смартфони.

С дъговидна форма, HUAWEI E5786 е супертънко – 15.9 мм , компактно и добре балансирано устройство – само 145 г, с интуитивен дизайн и функционалност. Неговият интерактивен потребителски интерфейс може да следи SMS съобщения, преноса на данни и състоянието на батерията по всяко време, както и да коригира автоматично настройките за изключване от мрежата, за да пести енергия. Тези възможности могат да бъдат дистанционно контролирани от смартфон чрез приложението Huawei’s Mobile Wi-Fi. HUAWEI E5786 разполага с елегантен и прозрачен дисплей с двупластов пластмасов корпус за по-висока издръжливост. Устройството поддържа Micro USB 3.0, коeто предлага супербърз пренос на данни, зареждане само за три часа и стартиране за пет секунди.

HUAWEI E5786 се предлага в черен цвят и ще бъде достъпно в избрани европейски страни, както и в Австралия, Близкия изток и Русия, от месец май 2014 г.

За Huawei Consumer Business Group

Продуктите и услугите на Huawei могат да бъдат намерени в над 140 страни, или при една трета от населението на света. Huawei има повече от 20 R&D (Дизайнерски и Развойни) центрове по света: в САЩ, Германия, Швеция, Русия, Индия и Китай. Една от трите бизнес групи на Huawei – Huawei Consumer Business Group (BG), предлага богата гама продукти, включително мобилни телефони, таблети, устройства за мобилен и фиксиран интернет, облачни услуги и чипсети. Млада и прогресивна компания, Huawei Consumer BG бе класирана на трето място в сферата на глобалните доставки на смартфони през третото тримесечие на 2013 г. Huawei Consumer BG си поставя за цел да представя най-новите технологии на потребителите, като предлага един свят на възможности и изключителни преживявания за хората навсякъде по света.

За повече информация посетете: http://consumer.huawei.com/

За редовни актуализации на вашето Huawei устройство ни последвайте:

Facebook: facebook.com/huaweidevice

Twitter: twitter.com/HuaweiDevice

Google+: plus.google.com/+HuaweiDevice

YouTube: youtube.com/user/HuaweiDeviceCo

Flickr: flickr.com/photos/huaweidevice

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4714