Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
28 Февруари 14, 11:49 / Автор: United Partners
Модна колекция за машинно пране предизвика революция по време на Седмицата на модата в Лондон
Дизайнерът Жил Декон и P&G се обединиха в създаването на модна колекция за машинно пране Последната изява на Жил Декон по време на Седмицата на модата в Лондон включва два нови модни дизайна, направени от авангардни футуристични тъкани, които успяват да разбият мита за несъвместимостта на висшата мода с машинното пране. Двете нови рокли на топ дизайнера от колекцията есен/зима 2014 станаха част от дебюта на Жил, състоящ се от седем, изцяло годни за пране рокли, част от новата програма на P&G Fabric Care, представена в Милано през ноември 2013.
Дизайнерът Жил Декон и P&G се обединиха в създаването на модна колекция за машинно пране

Последната изява на Жил Декон по време на Седмицата на модата в Лондон включва два нови модни дизайна, направени от авангардни футуристични тъкани, които успяват да разбият мита за несъвместимостта на висшата мода с машинното пране. Двете нови рокли на топ дизайнера от колекцията есен/зима 2014 станаха част от дебюта на Жил, състоящ се от седем, изцяло годни за пране рокли, част от новата програма на P&G Fabric Care, представена в Милано през ноември 2013.

Жил Декон и P&G: Споделена страст към красотата на дрехите и грижата за тях на модния подиум и извън него

Като световен моден консултант за P&G Fabric Care, чието портфолио включва световни марки като Ariel, Tide, Dash, Downy и Lenor, Жил Декон бе приветстван в екипа миналата есен да ръководи новия моден подход на компанията като споделя своите знания, умения и опит към инициативата. Неговата роля е да помага в концепцията на P&G да създава нови, изискани технологии, насочени към грижата за тъканите, които отговарят на постоянно появяващите се нови комбинации от материи. P&G и известният дизайнер планират да провокират модната индустрия като я накарат да промени отношението си към използването на тъкани, подходящи за машинно пране. Така те обръщат внимание на засиления интерес на потребителите към дизайнерските облекла, за които да могат да се грижат сами, у дома.

Жил Декон споделя: „ С P&G бихме искали да разчупим скептичните разбирания за това какви материи са съвместими с пералните машини, материи, които могат да се превърнат във водещи на модния подиум и да продължат живота си в личния гардероб на хората.“

Жил добавя: „След успеха от представянето на модната колекция от седем рокли в Милано знаехме, че трябва да направим повече модни колекции, подходящи за машинно пране и достъпни за повече хора. Потенциалът, който показват текстилните производители и новите технологии, използвани в продуктите на P&G – Ariel и Lenor, са повода да се появят именно тези две рокли, част от новата ми колекция есен/зима 2014.“

P&G споделя научните си познания за тъканите с модната индустрия

„Точно както в модната и текстилна индустрия, ние осъзнаваме важността на ролята на дрехите в живота на хората – цикъл, който тръгва от модните подиуми, минава през клиента на дизайнера и накрая се озовава в гардероба на потребителя“, споделя Мохамед Самир, вицепрезидент за Европа на P&G Fabric Care. „Новата ни модна стратегия ни помага да подобрим съвместимостта на своите продукти с машинното пране, за да могат да се развиват успоредно с променящата се индустрия и тенденциите в тъканите, както и да направят дизайнерските дрехи по-достъпни и по-лесни за поддържане.“

Самир добавя: „Днес това е само една стъпка в начинанието да покажем на потребителите и на модната и текстилна индустрия на какво сме способни. Нашето разбиране за това какви грижи трябва да се полагат за дрехите е базирано на три-степенния научен подход на P&G за иновация на тъканите. Той осигурява чистота, защита и дълъг живот на тъканите при машинно пране, позволявайки на хората да разкрият красотата на дрехите си.

Индивидуалните марки в портфолиото на P&G Fabric Care доказват, че разваботването на формули в машинното пране не служи само за премахването на петна. Новите Ariel 3в1 PODS поддържат тъканите чисти, здрави и защитени на високо ниво, като по този начин дрехите остават безупречно чисти и изглеждат като нови за по-дълго време. Lenor, водещата марка сред омектотителите, използва нова формула и научна технология, която всъщност предпазва тъканите от увреждания, като същевременно удължава „усещането за носенето на нова дреха“.

За Контакти:United Partners

Източник: www.united-partners.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.5187