Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
04 Март 14, 11:54 / Автор: United Partners
Марките на Procter & Gamble приветстваха 11 500 гости от целя свят в Семейната къща на P&G по време на Зимните олимпийски игри Сочи 2014
В самия край на Зимните олимпийски игри Сочи 2014, Procter & Gamble отпразнува невероятните постижения на своето семейство от спортисти, техните вълнуващи преживявания и техните майки, които бяха зад тях във всяка една стъпка по пътя на успеха.
В самия край на Зимните олимпийски игри Сочи 2014, Procter & Gamble отпразнува невероятните постижения на своето семейство от спортисти, техните вълнуващи преживявания и техните майки, които бяха зад тях във всяка една стъпка по пътя на успеха.

По време на Игрите кампанията на P&G “Благодаря ти, мамо“ приветства 35 майки от 22 страни по света на Зимните олимпийски игри, за да могат те да гледат как тяхното дете се състезава на световната сцена. В служба на майките и семействата на всички олимпийци, марките на P&G като Pampers®, Head&Shoulders® и Pantene® се събраха в Семейната къща на P&G, в „дом далече от дома“, където майките и семействата прекарваха време в спокойна и приятелска обстановка. Марките на P&G се грижеха за 11 500 гости в Семейната къща, включително и за 366 спортиста.

„Беше уникално преживяване да съм част от кампанията на „Благодаря ти, мамо“. P&G се представиха прекрасно за нас и аз и Сани се почувствахме като част от едно голямо семейство! Много се забавлявахме заедно!“ - споделя Божана Жекова, майка на Александра Жекова.

Различни активности се организираха в Семейната къща на P&G като уроци по гримиране с Olay, сплитане на плитки от Pantene, съвети как да се снимате, за да покажете печелившата си усмивка с Blend-a-Med®, подписване на чинии с Fairy, посещение на Зайчето на Duracell и празнуване с Gillette по време на мача на финалите на хокей при мъжете. Също така спортисти като Александра Жекова, Екатерина Боброва и Джейсън Лами – Шапюи прекараха време в Семейната къща и отдадоха почит на своите майки с разчувстващи моменти на „Благодаря ти, мамо“.

Моменти от всички събития на P&G в Семейната къща може да видите тук:
http://www.youtube.com/watch?v=xZk_ZasoE7I

„Марките на P&G прекараха две седмици и половина в предлагане на прекрасни изживявания на майките на олимпийците в Сочи. Нашите марки правят това с майките по света всеки ден, затова правим същото и тук,“ казва Фил Дънкан, Международен директор дизайн в P&G. „Към края на Игрите в Сочи 2014, ние искаме да благодарим на майките, че ни позволиха да споделим това невероятно преживяване с тях, докато ние аплодирахме постиженията на нашите спортисти тук в Сочи.“

Семейството спортисти на P&G, които са подкрепени от повече от 15 марки по света, спечелиха общо 33 Олимпийски медала, от които 16 златни медала, 11 сребърни медала и 6 бронзови медала. Част от техните вълнуващи постижения включват:

• Спечелване на медал при фигурното пързаляне със златните медалисти Мерил Дейвис и Чарли Уайт, сребърните медалисти Теса Въртю и Скот Моър и бронзовия медалист Елена Ильиньiх.
• Три медала за шведската скиорка по ски бягане Шарлоте Кала, включително един златен и три сребърни.
• Три медала, включително два златни и един сребърен за холандския състезател по бързо пързаляне Свен Крамаер.
• Два златни медала спечелени от швейцарския ски-бегач Дарио Колоня.


# # #
За P&G
P&G служи на приблизително 4,8 милиарда души в цял сват, чрез своите марки. Компанията притежава едно от най-стабилните портфолиа с доверени, водещи качествени марки, сред които Pampers®, Ariel®, Always®, Pantene®, Mach3®, Lenor®, Blend-a-med®, Oral-B®, Duracell®, Head & Shoulders®, Wella®, Gillette®, Braun®, Fusion® и Ambi Pur®. Общността на P&G включва дейности в приблизително 70 страни в света. Моля посетете http://www.pg.com/ за последни новини и подробна информация за P&G и марките на компанията.

За Контакти:elena.yordanova@united-partners.com

Източник: united-partners.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1251