Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
05 Март 14, 11:57 / Автор: United Partners
Pantene Pro-V разкрива още една тайна на красивата коса – важни са гъстотата и здравината, а не просто обемът
Pantene Thick & Strong с кератинова защита придава трайна гъстота на косата само за 14 дни
Новата серия грижа за косата Thick & Strong на Pantene Pro-V придава така желания обем на косата, като я заздравява с помощта на кератинова система. Косата не просто изглежда обемна, но и е по-здрава и гъста по естесвен начин и за по-дълго.
Кератинът е естествена съставка на космите на косата, ноктите, зъбите и най-горния слой на кожата. Кератинът в косата, която виждаме, служи за защита на този, който се намира в основата й. За да се запази здрава и свежа, косата се нуждае от възможно най-силна защита на повърхността. Намаленото количество на кератин в косъма води до слаба и тънка коса, без обем.
Всички ние знаем, че добре изглеждащата коса може да накара една жена да се чувства красива и уверена, което пък я прави и страшно привлекателна. Тънката и слаба коса често може да понижи настроението и самочувствието ни, затова не бива да й се даваме. Много продукти за коса ни дават временен обем и блясък, но косата не се нуждае само от обем, а от здравина и гъстота.
На помощ идва най-новата серия грижа за косата Thick & Strong на Pantene Pro-V. С новата си формула, включваща специална кератинова система за защита, Pantene Thick & Strong не просто ще подсили кератиновия слой на косъма, но и ще даде гъст здрав вид на косата само след 14 дни употреба на цялата серия.
Шампоанът и балсамът Pantene Thick & Strong за слаба и тънка коса заздравяват косата като подсилват кератиновия слой на косъма. Маската за коса от новата серия на Pantene дава допълнителна защита и гъстота на тънките и слаби коси. Спреят на Pantene Thick & Strong подхранва косата за 2 минути и помага за постигането на желания ефект на момента. Така цялата серия Pantene Thick & Strong обещава да покаже видими резултати до 14 дни. Само за две седмици тънката и слаба коса ще се превърне в здрава и плътна, за да подхожда на енергичния имидж на съвременните жени!


За Procter & Gamble
P&G служи на приблизително 4,6 милиарда души в цял сват, чрез своите марки. Компанията притежава едно от най-стаблините портфолиа с доверени, водещи качествени марки, сред които Pampers®, Ariel®, Always®, Pantene®, Mach3®, Lenor®, Blend-a-med®, Oral-B®, Duracell®, Head & Shoulders®, Wella®, Gillette®, Braun®, Fusion® и Ambi Pur®. Общността на P&G включва дейности в приблизително 75 страни в света. Моля посетете http://www.pg.com/ за последни новини и подробна информация за P&G и марките на компанията.

За Контакти:elena.yordanova@united-partners.com

Източник: united-partners.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0981