Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
05 Март 14, 11:58 / Автор: Интер Експо Център - София
Панели от кръстосана слоеста дървесина на Българска Строителна Седмица 2014
Специализираната изложба за енергоефективно, екологично и функционално строителство ще се проведе от 19 до 22 март в Интер Експо Център – София.
Подходящи за частни жилищни постройки, многоетажни жилищни, селскостопански сгради, мостове, обществени сгради, административни и търговски сгради, както и за изпълнение на надстройки, панелите от кръстосана дървесина са известни с голeмите си термични и акустични качества, отлично поведение при пожар, висока сеизмична устойчивост и силна структурна здравина. На своя щанд по време на Българска Строителна Седмица, Сдружение "Български съюз на производителите на сглобяеми къщи" ще представи първата и единствена фирма в България, която усвоява производството на панели от Кръстосана Слоеста Дървесина (КСД).
http://buildingweek.bg/

Специализираната изложба за енергоефективно, екологично и функционално строителство ще се проведе от 19 до 22 март в Интер Експо Център – София. Трибуна на премиерни за България и региона продукти и услуги, тя се утвърди като една от най-представителните изложби в строителството, предлагайки възможност на известни и нови фирми от над 30 сектора в бранша да предложат своите актуални решения.
Посетителите на специализираното изложение ще се запознаят със спецификите в дизайна и изпълнението на зелени покриви и зелени стени – предизикателства в ландшафтното проектиране и строителство. Зелените покриви са с малко тегло и могат да бъдат освен екстензивни (с ограничен достъп), така и градини с интензивен достъп. Силно емоционално въздействие в интериорното пространство осигурява и изграждането на зелени стени.

В дните на 14-ото издание на изложбата за втора поредна година своя демонстрационна зона ще има онлайн платформата MaistorPlus.com. Посетителите ще могат да участват в уникална интерактивна игра с награди и да видят на живо работата на регистрирани топ професионалисти в сайта на MaistorPlus. В продължение на миналогодишното представяне на витраж на стъкло и редизайн на интериор тази година сред проведените демонстрации ще бъде показани техники за обковаване на врати и различни способи за реставрация на мебели.

За специалистите в инфраструктурното строителство интерес ще представляват тънкостенните конструкции от вълнообразна ламарина. С широко приложение за различни типове съоръжения – за водостоци, напоителни канали, мостове, пътни и железопътни подлези и надлези, иновативната технология предлага елегантни и гъвкави решения.

Официален партньор на Българска Строителна Седмица 2014 е УниКредит Булбанк. В зависимост от дейностите, пазарите и жизнения си цикъл различните компаниите все повече се нуждаят от комплексни финансови, разплащателни и кредитни услуги, които могат да подобрят конкурентоспособността им. По време на специализираното изложение експертите на УниКредит Булбанк ще са на разположение да дадат конкретни решения на всяка потребност на бизнеса.

Присъединете се към Българска Строителна Седмица във Facebook https://www.facebook.com/events/1441557026065669/

За Контакти:Надежда Ванева, връзки с обществеността, Интер Експо Център - София

Източник: http://iec.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1715