Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
06 Март 14, 12:10 / Автор: Интер Експо Център - София
Преса за формоване на синтетични материали на Техномебел 2014
Модерни техники за обработка на дървесина и производство на мебели ще бъдат демонстрирани от 1 до 5 април 2014 г. в Интер Експо Център – София.
За първи път по време специализираното изложение Техномебел ще бъде представена вакуумна преса COMBITHERM на фирма COLUMBUS – Австрия. Пресата е комбинирана - за нагряване и формоване на синтетични материали като CORIAN и се използва за изработка на елементи за кухни, бани и пр.

Модерни техники за обработка на дървесина и производство на мебели ще бъдат демонстрирани от 1 до 5 април 2014 г. в Интер Експо Център – София. Изложители и подизложители от България и 20 други страни ще покажат разнообразни материали, обков, аксесоари, продукти на съвременната химия за повърхностна обработка на дървесина. http://iec.bg/

Над 30 чуждестранни компании вече са заявили своето посещение в рамките на програмата за делови срещи Hosted Buyers, инициирана от организаторите - Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост (БКДМП) и Агенция Булгарреклама.
Посетителите ще могат да се запознаят с най-новите продукти OSMO – натурални масла за финишна обработка на масивна дървесина и фурнировани плоскости. Произведени на основата на грижливо пречистени растителни масла и восъци, те правят всички повърхности след изсъхване абсолютно безвредни за човека, животните и растенията. Новият продукт OSMO UV защитно масло съдържа специални, безцветни съставки, които не разрешават на UV лъчите да достигнат до повърхността на дървото, забавяйки по този начин процеса на посивяване, като запазва естествената красота и характер на дървесината. Поставен върху другите OSMO финиши, новият продукт UV защитно масло увеличава значително тяхната трайност.
Сред експонатите ще бъдат и ламинирани и фурнировани плоскости, гланцирани плоскости с UV лак покритие, мебелен обков - панти, нодачи, тандеми, тандембокс, кухненски механизми за вграждане, механизми за плъзгащи врати, кухненски плотове.
http://technomebel.bg/bg

Специализираното изложение ТЕХНОМЕБЕЛ за трета поредна година ще се проведе заедно със СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ – изложба, показваща новите тенденции в интериорното обзавеждане и мебелния дизайн. Посетителите ще могат да се възползват от безплатните консултации по интериорен и продуктов дизайн, както и да дадат своя глас в конкурса „Българска Мебел на Годината“. Чрез томбола сред всички гласували ще бъдат избрани печелившите. Специалните награди - 5 ваучера от по 500 лв. са за продукти на тази стойност (или с доплащане) от фирмите изложители. http://furnitureexpo.bg/bg

Присъединете се към Техномебел и Светът на мебелите във Facebook https://www.facebook.com/interexpocenter

За Контакти:Надежда Ванева, ПР Интер Експо Център - София

Източник: http://furnitureexpo.bg/bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.6484