Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
07 Март 14, 12:29 / Автор: PR Point / Cohn & Wolfe
МЕТОДЪТ KANBAN - АЛТЕРНАТИВНИЯТ ПЪТ КЪМ РАЗВИТИЕТО НА ГЪВКАВИ РАЗРАБОТКИ В ПЕТИЯ ТЕХНОЛОГИЧЕН УЕБИНАР НА LUXOFT
София, 07 март 2014 г. - Luxoft, водещ доставчик на услуги в областта на разработката на софтуер и иновативни ИТ решения за клиенти по целия свят, открива петото издание от своята поредица технологични уебинари на 17 март 2014 г. Тази година уебинарът ще се води от известния IT специалист Дейвид Андерсън. С 30-годишен опит в IT сферата, Дейвид Андерсън е убеден, че дори да си по-бърз, по-силен и по-добър, не е достатъчно за успеха, защото днес клиентите и техническите екипи разчитат повече на предвидимост в резултатите. Андерсън е утвърден автор, консултант и лектор. Той е лидер в управлението на ефективни софтуерни екипи и в прилагането на устойчиви еволюционни подходи за управление. Андерсън ще акцентира на Kanban, популярен метод за подобряване на предвидимостта и управлението на промените и риска. Експертът ще илюстрира как може да се предложи надеждна предвидимост на съществуващите методи за развитие при разработка на нов проект, както и подобрено управление и поддръжка и да се оптимизира работата на екипите.
София, 07 март 2014 г. - Luxoft, водещ доставчик на услуги в областта на разработката на софтуер и иновативни ИТ решения за клиенти по целия свят, открива петото издание от своята поредица технологични уебинари на 17 март 2014 г.

Тази година уебинарът ще се води от известния IT специалист Дейвид Андерсън. С 30-годишен опит в IT сферата, Дейвид Андерсън е убеден, че дори да си по-бърз, по-силен и по-добър, не е достатъчно за успеха, защото днес клиентите и техническите екипи разчитат повече на предвидимост в резултатите. Андерсън е утвърден автор, консултант и лектор. Той е лидер в управлението на ефективни софтуерни екипи и в прилагането на устойчиви еволюционни подходи за управление. Андерсън ще акцентира на Kanban, популярен метод за подобряване на предвидимостта и управлението на промените и риска. Експертът ще илюстрира как може да се предложи надеждна предвидимост на съществуващите методи за развитие при разработка на нов проект, както и подобрено управление и поддръжка и да се оптимизира работата на екипите.
Вече е традиция Luxoft да разпъва червения килим за международните IT звезди, които имат повече от една номинация за Оскар в сферата на IT технологиите. Серията от технологични уебинари на Luxoft (LTS) предоставят на IT професионалистите по целия свят възможност да споделят своя опит, създавайки глобална образователна платформа IT Knowledge . Желаещите да участват в нея могат да се регистрират в www.Luxoft.com или да участват чрез Youtube канала на Luxoft .
„За кратко време Серията от технологични уебинари на Luxoft (LTS) се разрасна и се превърна в „TEDx на IT индустрията”, казва Пшемислав Берендт , вицепрезидент на отдел Global Marketing в Luxoft . „За нас е изключителна привилегия да привличаме утвърдени на международната IT сцена експерти, които с постижения си са придобили статут на супер звезди, и които с удоволствие споделят знанията си с нас.”
На този LTS Webinar, Андерсън ще демонстрира метода Kanban като инструмент за висока предсказуемост на съществуващите методи за ново развитие на даден проект. Kanban е основан на принципите на Lean, фокусиран върху постепенно и безпроблемно трансформиране на организациите в адаптивни, ефективни, ориентирани към доставяне на висока стойност на клиентите. Kanban практиките на визуализиране, управление и непрекъснато подобряване на работния процес спомагат за ускоряване разработката на софтуер и подобрение на IT операциите. Андерсън ще даде примери с различни организации, които използват успешно Kanban и как той съкращава времето за доставка, оптимизира използването на ресурсите, намалява загубите в процесите, повишава качеството на продуктите и услугите и засилва сътрудничеството със заинтересованите страни.
По време на тази презентация ще се демонстрира как корпорациите поддържат гъвкавост, за да се развиват успешно в постоянно променящата се бизнес среда и да предсказват резултатите, чрез:
• Използването на измерване, формули и научен подход за управление на промените: как можем да балансираме и следим фактори като наблюдение, организационна структура и таргетиране на доставките за постигане на предвидими резултати.
• Анализ и изясняване на естеството на работата, с цел ефективно разпределяне на усилията.
• Методично достигане на непрекъснато подобрение, с цел минимизиране на прекъсванията в работния процес и достигане на трайни ползи.
За да участвате в уебинара с гост-лектор Дейвид Андерсън, моля да се регистрирате в www.luxoft.com/LTS
Повече информация за Luxoft Technology Series може да видите на нашия специален уебсайт www.luxoft.com/LTS

# # #

За Luxoft:
Luxoft е водещ доставчик на услуги в разработка на софтуер и иновативни ИТ решения в глобален мащаб, обслужващ основно големи международни корпорации. Компанията предоставя услуги в разработката и поддръжката на софтуер, проектирането на ИТ системи и консултации в сферата на ИТ технологиите. Решенията на Luxoft се базират на специално разработени продукти и платформи, които влияят пряко върху бизнес резултатите на клиентите, увеличават бизнес ефективността, предоставят информационна сигурност и надеждност, и непрестанно се допълват с нови разработки. Luxoft оперира в 13 страни, притежава 15 центъра по целия свят и 20 представителства, в които работят над 7200 души според последните данни. Luxoft се управлява централно от Цуг, Швейцария и е листвана на Нюйоркската фондова борса. За повече информация: www.luxoft.com

За контакти:

Luxoft
Илияна Геошева
+359 (2) 904 39 15
IGeosheva@luxoft.com

PR Point
Галин Бородинов
+359 (2) 943 87 04
g.borodinov@prpoint.bg

За Контакти:info@prpoint.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1405