Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
11 Март 14, 12:45 / Автор: United Partners
Джесика Алба е новото лице на продуктите за красота на BRAUN
BRAUN с радост обявява, че световно признатата актриса и икона на красотата Джесика Алба е новото лице на продуктите за красота на марката.
BRAUN с радост обявява, че световно признатата актриса и икона на красотата Джесика Алба е новото лице на продуктите за красота на марката.

Номинираната за наградите Golden Globe актриса се включва в нова цялостна кампания на BRAUN, която ще върви паралелно по телевизия, печатни и онлайн медии, както и в магазините от началото на март 2014г.

„Джесика Алба е силна и пламенна жена, и застъпник за другите – тя е идеалният посланик, който може да представи ролята на красотата и нашите продукти в живота на жените, за да им помага да се чувстват най-добре. BRAUN се възхищава на Джесика за нейните принципи, талант и възможността й да съчетава натоварената и изискваща отдaденост кариера на актриса, и в същото време да е прекрасна Майка“, казва Алесандра Долфини, Глобален маркетинг директор на BRAUN.

Наследството на продуктите за жени на BRAUN се съсредоточва върху създаването на устройства за красота, които само с докосването на един бутон, премахнат границите за постигане на красива коса и кожа. BRAUN иска всяка жена да сияе отвътре и отвън, с увереността, която идва с чувството за красота. Затова Джесика е идеалната жена, която помага за разпространението на това послание.

Джесика Алба е актриса, известна с това, че подкрепя различни каузи за жени и майка на две момичета. Кариерата на Джесика започва на 12 годишна възраст. След като завършва Atlantic Theatre Company, с основатели Уилиям Х. Мейси и Дейвид Мамет, тя участва във филма на Джеймс Камерън Dark Angel (Тъмен ангел), който получава международно признание. От тогава Джесика е взела участие в над 25 филма: фантастики като The Fantastic Four (Фантастичната четворка) и Sin City (Град на греха), чийто бокс офис общо се равнява на над $800 милиона и в комедии и драми, от смели независими филми до големи студийни кино продукции.

Предстоящите филми на Джесика са Dear Eleanor, Barely Lethal, Sin City: A Dame To Kill For (Град на греха: Жена, за която да убиваш) и How To Make Love Like An Englishman, където си партнира с Пиърс Броснан, Салма Хайек и Майкъл Макдауъел.

За Procter & Gamble
P&G служи на приблизително 4,8 милиарда души в цял сват, чрез своите марки. Компанията притежава едно от най-стабилните портфолиа с доверени, водещи качествени марки, сред които Ace®, Always®, Ambi Pur®, Ariel®,Duracell®, Fairy®, Fusion®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Mach3®, Oral-B®, Blend-a-med®, Pampers®, Pantene®, Tide® и Wella®. Общността на P&G включва дейности в приблизително 70 страни в света. Моля посетете http://www.pg.com/ за последни новини и подробна информация за P&G и марките на компанията.

За Braun
Braun, филиал на Procter & Gamble, е създаден в Германия през 1921 година произвежда голяма разновидност от малки домакински продукти, които съчетават технологични иновации, сигурно качество и отличаващ ги дизайн. Асортиментът продукти варира от електрически самобръсначки и продукти за красота до уреди за домакинството. Продуктите Braun имат международно разпространение. Повече информация за последни новини и подробна информация за марката Braun може да видите на http://www.braun.com

За Контакти:elena.yordanova@united-partners.com

Източник: united-partners.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.3256