Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Музика

Вземи в gLOG
11 Март 14, 12:54 / Автор: Studio 5
Повелителите на магията "Quick Hands Project" – Magic Night @ Studio 5 със специалното участие на Краля на Рока
Повелителите на магията "Quick Hands Project" ще разтърсят сцената на Studio 5 с незабравим шоу-спектакъл, който ще обърка възприятията ви. На 13-ти март (четвъртък) от 21.00ч., Mr.Jim, Dani Мagix и прелестните момичета от балета са подготвили, както класики в магичното изкуство, така и илюзионни иновации, които не са виждани в България. Всичко това гарнирано с лекота и хумор, дава заявка за една вълшебна нощ. Самите магове обещават на публиката дълго да си задава въпроса: "Как стана това?"
След дългогодишни гастроли в Европа, Азия, Африка и Росен Димитров - Jim и Йордан Белев - Dani обединиха магични сили. Решени да развият най-древното изкуство в България, създадоха "Quick Hands Project". Само за няколко месеца проектът придоби популярност у нас и в чужбина, но изненади тепърва предстоят!
Studio 5 приветства инициативата на двамата магове като дава възможност да се докоснете до изкуството на древните фараони съчетано с модерните техники на магията. “Гарантираме Ви смях, веселие и изтънчени „лъжи”! Наистина не е за изпускане!”, казват Mr.Jim, Dani Мagix и обещават: „Всеки от присъстващите ще бъде елегантно и красиво "излъган", а ако някой от зрителите не се разсмее - ще му върнем парите в ТРОЕН РАЗМЕР!” И за да бъде тази вечер още по-специална – на сцената ще посрещнем Краля на Рока, за да ни разтанцува с едни от най-емблематичните песни! В ролята на Елвис Пресли ще се превъплати талантливият Васил Ангелов.
Приемете предизвикателството и резервирайте местата си за Quick Hands Project на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335 (след 14ч). А ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката и има значение.

Източник: www.clubstudio5.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1199