Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

11 Март 14, 12:55 / Автор: Интер Експо Център - София
TOYOTA ПРЕДСТАВЯ ТЕХНИКА ЗА ОБРАБОТКА НА ТОВАРИ НА SOFIA LOGEXPO
Иновации с номинации за “Мотокар на годината” на изложбата в София
От 19 до 22 март 2014 г. в Интер Експо Център-София, ще се проведе B2B изложбата за логистика, дистрибуция, складова техника и оборудване Sofia LogExpo.
Евромаркет Кари (част от състава на Евромаркет Груп) е сред участниците в бизнес форума и ще демонстрира иновации в логистиката и складовото стопанство с широка гама експонати - мотокари, газокари, електрокари, складова техника, стелажни системи и подопочистващи машини. Специалистите ще се информират за най-новите постижения на световноизвестни производители, чийто официален представител е дружеството.
Компанията е стабилен транслатор на най-новите решения в транспортната сфера и пълната гама техника на Toyota – мотокари и газокари 1,5 до 8 тона, триопорни и четириопорни електрокари със същия тонаж, специализирана складова подемно-транспортна техника ВТ. Пет са ключовите области на обработка на товари, в които компанията залага нови стандарти – безопасност, производителност, издръжливост, комфорт, грижа за околната среда.
Иновации с номинации за “Мотокар на годината” на изложбата в София
На Sofia LogExpo ще бъде представена техника на Toyota Material Handling Europe, която печели четири номинации за “Мотокар на годината” на наградите International Forklift Truck of the Year (IFOY). Наградите са особено значими и ще бъдат обявени на предстоящото изложение СЕМАТ в Хановер през май т.г. На изложбата в столицата нововъведенията ще бъдат представени от Евромаркет Кари.
В категорията мотокари до 3.5 тона Toyota има два номинирани модела.
Единият е Toyota Tonero HST - нов модел с хидростатичен контрол, който е алтернатива на съществуващия и прилаган досега при Tonero хидродинамичен подход на управление. Чрез прилагането на двете задвижващи системи Toyota предоставя най-широк избор от опции за клиентите.
Вторият финалист в категорията е новият електрокар Toyota Traigo 80. Наследил е отличителния дизайн и характеристики на по-малките версии модели 24 и 48 V, но се отличава с редица подобрения – компактен, гъвкав и устойчив при продължителни и интензивни натоварвания. Шестте модела с капацитет 2.0 – 3.5 тона са оборудвани с уникална Toyota АС електрическа технология за задвижване и повдигане, създадена за работа на открито и закрито и с широка гама от кабини, подобряващи комфорта при всякакви метеорологични условия.
Това е обяснението на факта, че Toyota Traigo 80 е надскочил предшественика си в различни направления: подобрена производителност – максимална скорост – по-висока енергийна ефективност – отлична видимост във всички посоки.
Повече информация за B2B изложбата Sofia LogExpo можете да откриете на сайта на Интер Експо Център – София, както и в социалните мрежи Google + и LinkedIn. Присъединете се към Sofia LogExpo във Facebook.

За Контакти:media@iec.bg

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

8.5989