Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

11 Март 14, 12:56 / Автор: Интер Експо Център - София
Младежкият кариерен форум „Аз, инженерът“ премина с голям успех
Помолихме организаторите да споделят впечатленията си от първото издание на „Аз, инженерът“
„Аз, инженерът“ - новото предизвикателство пред младите технически умове, се проведе в Интер Експо Център - София с участието на редица високотехнологични компании. Първият младежки кариерен форум в областта на инженерните науки събра на едно място на 5 март 2014 г. много млади специалисти, студенти и гимназисти, които се запознаха с възможностите за развитие и реализация в нашата страна. Участие взеха над 700 младежи, а повече от 20 компании се представиха пред тях със свой щанд.
Помолихме организаторите да споделят впечатленията си от първото издание на „Аз, инженерът“. Няколко думи ни казаха Даниела Ненчева – Мениджър Бизнес развитие на Интер Експо Център – София и Теди Зарева – управител на Фондация „Мечти в действие“.
Даниела Ненчева: „ Ние като организатори можем да съдим за успеха на едно събитие по обратната връзка, която получаваме от участниците. Това, което чухме и видяхме от младите хора тук днес, ни радва особено много. Хареса ни техния ентусиазъм, тяхната търсеща мисъл и отдаденост на идея или кауза. Прекрасни млади хора, които знаят какво искат и не пестят сили, за да го постигнат. Същият ентусиазъм и интерес видяхме и от страна на хората от бизнеса – те направиха всичко възможно, за да покажат, че има перспективи за младите специалисти в България. Лекторите представиха по интересен начин различни възможности, споделиха своя опит и отговориха на много въпроси. Надяваме се, че са успели да открият свои бъдещи служители и откриватели.
Радваме се, че сме част от „Аз, инженерът“ и вярваме, че ще се видим отново догодина – заредени с още повече енергия и идеи. Желаем успех на всички участници и До нови срещи в Интер Експо Център – София.”
Теди Зарева: “Денят премина с невероятно положителен заряд, препълнени зали с млади хора и много усмихнати лица, както сред посетителите, така и сред представителите на участващите компании и младежки организации. Преди няколко месеца започнахме организацията на “Аз, инженерът” само с хипотезата, че бизнесът и младежите имат нужда от такова събитие - от една приятелска, неформална и позитивна среда, в която да могат да осъществят диалог и да се опознаят. След днешния ден вече знаем, че това е факт. Ето защо ще продължим и разрастнем инициативата, надяваме се с все повече успех.”

За Контакти:media@iec.bg

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1007