Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

Вземи в gLOG
18 Март 14, 08:58 / Автор: СКАНКЛИЙН
TORK – гаранция за качество
TORK е наименование, което вероятно говори много на някои от нас. Това е една от най-известните марки в света на търговията.
TORK е наименование, което вероятно говори много на някои от нас. Това е една от най-известните марки в света на търговията. Марката е шведска и се занимава предимно с производство и дистрибуторство на хигиенни материали от всякакъв тип, както и kd различни уреди, свързани отново с хигиената.
TORK е име, което вече се е наложило и се е превърнало в символ и гаранция за високо качество по цял свят. Отскоро навлезли в България, TORK са продукти, които и тук, както навсякъде, достойно завоюват позицията и репутацията си, а те са винаги безупречни.
Хигиенните продукти на TORK се използват навсякъде, но основно са предназначени за спазване на хигиената на обществени места или пък в промишлени предприятия (заводи, цехове, печатници и т.н.). TORKсе грижат чудесно за хигиената на тези места, а и са така направени, че употребата им обикновено въвежда една атмосфера, по-специална от на други места, атмосфера на престиж, качество и доверие.
TORK предлагат много богата гама от продукти – хартиени, от текстил, разбира се, сапуни и различни видове дезинфектанти, както и дозатори за тях. Естествено, това е само една малка част от продуктите, които могат да ни предоставят. В тази връзка можем да кажем, че гаранция за високото качество на TORK е именно това, че на техните продукти се доверяват едни от най-луксозните хотели и ресторанти в света.
Традициите на фирмата предполагат наистина високо качество на продуктите, а това е от голямо значение за днешния пазар, тъй като той е заливан всеки ден от какви ли не продукти, на които не знаем дали можем да се доверим. С TORK нещата са съвсем различни – всеки знае, че те са едно ниво над останалите. Продуктите им придават свежест и приятна атмосфера навсякъде, преобразяват помещението, в което са и именно това е причината TORK да са толкова търсен и предпочитан бранд почти по цял свят.
TORK безспорно е решение на много проблеми – това не са продукти само за ресторантите и хотелите. TORK могат да бъдат точното решение за нашия дом – продуктите им са качествени, а се използват толкова лесно. Не е необходимо да купуваме десетки различни препарати и материали, за да почистим дома си, като можем да направим това за много по-кратко време и с много по-малко усилия именно с продуктите на TORK. Всеки може да се убеди сам в това – репутацията им е безупречна, а когато пробвате сами на какво са способни, ще бъдете сигурни защо това е така, защо TORK са едно от най-големите имена в индустрията днес.

За Контакти:СКАНКЛИЙН

Източник: http://scanclean.bg/bg/brands/view/id/43

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1377