Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

28 Март 14, 10:54 / Автор: Интер Експо Център - София
Специализиран салон БУЛТЕРМ по време на БУЛКОНТРОЛА 2014
Български и чуждестранни специалисти, инженери и експерти от различни области ще покажат иновациите в индустрията
От 28 до 30 май Интер Експо Център – София ще е домакин на 43-ото издание на специализираната изложба за контролно-измервателна апаратура БУЛКОНТРОЛА, която ще се проведе заедно с 8-ото издание на ВОДА СОФИЯ.

От тази година се възстановява концепцията за по-широк тематичен хоризонт с представянето на експонати и на специализирания салон БУЛТЕРМ, който ще включва иновационни решения по генериране, пренос, разпределение и ефективно използване на енергията. Той ще е част от международното В2В изложение БУЛКОНТРОЛА.

В рамките на изложението БУЛКОНТРОЛА - инженери, технолози, еколози, специалисти и бизнесмени от различни области на индустрията имат възможност да се запознаят с нововъведения в контролно-измервателната апаратура, електронните прибори и принадлежности, съвременни уреди за ефективна борба със замърсяването на околната среда. Сред изложителите са Елта 90, Eнерик ООД, Йонелко, Карл Цайс (Carl Zeiss), Пролаб инструментс, Проминент Флуид Контролс и Цифрови преносни системими.

Тази година в специализирания салон БУЛТЕРМ ще бъдат представени фирми от браншовете: отопление, климатизация и вентилация, енергийна ефективност и енергоспестяващи технологии, енергетика, електротехника, газ инсталации.


На ВОДА СОФИЯ 2014 посетителите ще имат възможност да се запознаят с ново поколение технологии за вододобив и за пречистване на питейни и отпадни води, регулиране и контрол на водните източници, както и съвременна техника и съоръжения за водния бранш.

Участие вече са заявили фирми от Германия, Турция, Гърция, Чехия. Планира се колективно участие на компании от Италия.

На 28 и 29 май 2014 г. по време на ВОДА СОФИЯ ще се проведе шестата международна конференция БУЛАКВА, организирана от Българската асоциация по водите на тема “Иновативни решения за водния сектор”. Конференцията по традиция е едно от важните събития в програмата на БУЛАКВА, която включва провеждането и на редица други делови форуми - тематични семинари, презентации и други инициативи в полза на бизнеса и неговото международно партньорство.

За Контакти:media@iec.bg

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.122