Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Изкуство

Вземи в gLOG
28 Март 14, 15:29 / Автор: Studio 5
„Ех живот, живот… Една пролетна вечер с Андрей Дреников”
На 31-ви март (понеделник) от 18:00 часа, Андрей Дреников отново ще завладее сърцата на публика с емоционалния си концерт-спектакъл. Ето какво казва и самият композитор:

„За около 40 години почти обиколих България и освен многото театрални постановки за драматичен и куклен театър, за които написах музики аз с много любов към малки и големи мои слушатели и зрители, изнесох стотици концерти, концерти-спектакли и множество, бих казал, безкрайни срещи с деца, младежи и възрастни.
По-голяма част от феновете ми знаят, че аз преди композитор, съм цигулар и моят живот от петгодишен до днес премина предимно на сцена - като солист с цигулката, с бившия ми квартет „Дреников", но най-вече като музикант, артист и шоумен пред всякаква публика. Не крия, че най-много концерти имам пред най-чистата публика - децата, които боготворя, а малко нескромно звучи, но мисля, че и тя мене, съдейки по реакциите на децата след моите шоута по детски градини и училища. Това, че имам слабост към децата не означава, че срещите ми с възрастната публика, която безспорно е по-куртоазна, са на друго ниво, в никакъв случай! Тъй като моите концерти-спектакли пред големите са на база импровизация (донякъде все пак режисирана) като музикант, певец и актьор поне досега не е имало случай, в който след пълното и искрено себеизразяване да не се е получил онзи тъй важен и съкровен контакт между артист и публика, за който всеки артист мечтае.

Казано с две думи: това ще бъде пролетна вечер с много веселие и нотка тъга, малко размисли за живота, авторска музика, т.е. мои песни от различни жанрове, които пряко докосват душите на хората и няколко любими евъргрийни, които, убеден съм, публиката ще запее. Винаги с мен е моят скъп приятел и братовчед, акордионистът от състав „Романтици” - Иван Пендачански. Силно се надявам, че публиката ще си тръгне с пълни с емоции сърца от моята актьорско-музикантска вечер..."

Не забравяйте да направите своята резервация на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335 (след 14ч), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката имат значение.

Източник: www.clubstudio5.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1401