Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Изкуство

Вземи в gLOG
28 Март 14, 15:30 / Автор: Studio 5
В денят на шегата група “Нема К’во” feat. Виктория Куприна LIVE @ Studio 5
Иновативна комбинация между Stand Up комедия и Close Up иллюзия – това е група «Нема К'во». Целта на комиците Жоро и Калин, е да засягат фундаментални теми откъм забавната им гледна точка, в които зрителите да се припознават. Венсан пък от своя страна представя изкуството, наречено илюзия, като мами човешките сетива по един по-интересен начин, превръщайки нещо обикновено, в нещо магично! Специален гост на вечерта ще бъде Виктория Куприна, която също ще ви омагьоса, но с гласа си! Уверете се сами в неделната вечер на 01-ви април, от 21.00ч в Studio 5, когато ще станете свидетели на едно уникално шоу.
А ето и кои всъщност са момчетата от група „Нема К’во”:
Жорони - Георги Николов - е актьор, завършил куклено актьорско майсторство в НАТФИЗ. Финалист е в риалити формата за тв водещи „Претендентът”, организиран от Шоуто на Слави през 2010. Прави тематични партита за деца и възрастни. Изявява се като водещ на редица събития. Работи като ентъртейнър в комедийното шоу „Господари на ефира”. Прави stand-up комедия и обожава да разсмива хората. Съпруг е на Виктория Куприна, участник във втория сезон на Х фактор.
Калата - Калин Кирилов - е зодия Стрелец. Занимава се с цялостен ентъртейнмънт. Участник и финалист в първото актьорско риалити на България Star Machine. Бил е репортер в Станция Нова и Pernik Today. Работи като водещ, сценарист и актьор. Най-силен се чувства в глупостта си. Разкодира живота с нестихваща вяра, надежда и талант. Мисли си, че може да разсмее всеки, но реалността доказва друго. Интересите му са насочени към красотата на света.
Венсан – Иван Петров – занимава се с Closе-up илюзия, в частност манипулации с карти. Гостувал в Шоуто на Иван и Андрей, радио Дарик, Денят от близо по БНТ. Участва в множество програми (концерти, партита, светски събирания). Развива собствено онлайн предаване (Просто илюзия) добило широка популярност в интернет пространството.
“Нема К’во” повече да искате, освен да резервирате местата си на тел: 02/ 963 12 54 или 0887 934 335 (след 14ч). Ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5, следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.

Източник: www.clubstudio5.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1037