Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
28 Март 14, 15:32 / Автор: PR Point / Cohn & Wolfe
Концептуалният магазин Plus Zero отвори врати в присъствието на модни знаменитости
София, 28 март 2014 г. На откриването на бутика в София на 26 март представители на алтернативна мода споделиха очакванията си за присъствието на техните марки на българския пазар. Авторитетът в модното консултиране и автор на бестселъра „Размер Нула: Наръчник за духовен мениджмънт” Гурам Гвасалия изведе препоръките си за това как да се стремим, включително и чрез облеклото, да разчупим заложените ни от социалните норми ограничения. Клаудия Сьоренсен, отговорник по износа на BY MALENE BIRGER, открива в Plus Zero съчетанието между един силно въздействащ, грабващ стил и комплексната женска емоционалност. Исаак Селам, известен с ръчно изработените си облекла от кожа и кашмир, пожела дълъг живот на Plus Zero и постигане на собствения уникален стил за всеки от клиентите на магазина. „За краткото време, прекарано в София, успях да се почувствам като у дома си. Затова и се радвам, че моите обувки ще бъдат представени тук.” – заяви Алесандра Ланвен, създател на парижкия лейбъл обувки APERLAI
Откриването на бутика в София на 26 март бе предхождано от среща с журналисти, по време на която представители на европейската алтернативна мода споделиха очакванията си за присъствието на техните марки на българския пазар.
Авторитетът в модното консултиране и автор на бестселъра „Размер Нула: Наръчник за духовен мениджмънт” Гурам Гвасалия изведе препоръките си за това как да се стремим, включително и чрез облеклото, да разчупим заложените ни от социалните норми ограничения.
„За да успеем, трябва да сме различни. А бихме могли да постигнем това само ако бъдем самите себе си. Трябва да се освободим от програмирането, заложено в главата ни, и да се върнем към нулата, към състоянието ни на деца, в което сме способни да вярваме и да случваме чудеса – това е начинът да живеем живот с нулеви ограничения.” – сподели г-н Гвасалия и допълни: „Ако се разходите на улицата, веднага виждате как мнозинството от хората са повлияни в облеклото си от масовото възприятие за модни търговски марки. Докато тук, в Plus Zero, екипът е създал среда, която не е обвързана с конкретна търговска марка, в която всеки модел е стойностен сам за себе си.”
Марина Плисова, консултант в брандирането на концептуални модни магазини, сподели впечатленията си за потребностите на дамите от Източна Европа, търсещи израз на уникалността си чрез облеклото: „Включително в България виждам силен интерес към дизайнерските модели. Българските жени, освен че са хубави, не се страхуват да изразят себе си чрез облеклото. Личността е в основата на маркетинга, в основата и на модата. Такава е и концепцията на Plus Zero – модели за личности, освободени от външно програмиране по отношение на стила на обличане.” Марина Плисова причисли собственичката на бутика Левтера Янис към най-ярките представители на този подход към модата в Източна Европа.
Клаудия Сьоренсен, отговорник по износа на BY MALENE BIRGER, открива в Plus Zero съчетанието между един силно въздействащ, грабващ стил и комплексната женска емоционалност. Според г-жа Сьоренсен това съчетание е изцяло в тон с колекцията на марка като BY MALENE BIRGER: „Нашите дрехи помагат на жената да се отличава в множеството, затова се радваме за предстоящата съвместна работа с Plus Zero”.
Исаак Селам, известен с ръчно изработените си облекла от кожа и кашмир, пожела дълъг живот на Plus Zero и постигане на собствения уникален стил за всеки от клиентите на магазина: „Уверен съм, че ще помагате на хората да се чувстват много специални с моделите, закупени тук.”
„За краткото време, прекарано в София, успях да се почувствам като у дома си. Затова и се радвам, че моите обувки ще бъдат представени тук.” – заяви Алесандра Ланвен, създател на парижкия лейбъл обувки APERLAI. Г-жа Ланвен поясни произхода на името на марката и връзката му с античния ликийски град със същото име.
На срещата българският моден бранш бе представен от г-жа Евгения Попова. Тя представи концепцията на своята най-нова колекция и разработките си на модели на ризи с минималистичен дизайн и традиционни материи.

По време на официалното откриване на Plus Zero по-късно вечерта повече от 150 гости поднесоха пожеланията си за успех на собственичката на бутика г-жа Левтера Янис.
За Контакти:е: info@prpoint.bg
t: 02 943 87 04

Източник: www.plus0.eu

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5152