Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / PR

01 Април 14, 16:29 / Автор: APRA Porter Novelli
“Алкохолът е лош шофьор” е сред най-добрите кампании на Балканите
Кампанията на APRA Porter Novelli и "Каменица" АД е финалист на наградите SABRE за втора поредна година
“Алкохолът е лош шофьор”, организирана от APRA Porter Novelli и "Каменица" е сред петте най-добри комуникационни кампании на Балканите. За втора поредна година инициативата достига до финалите на SABRE Awards – най-големият професионален форум в света за успешни PR проекти.
Признанието за българския проект идва от международно жури от 43-ма експерти от цял свят. В последното издание на наградите участват 2 400 кампании, реализирани на повече от 40 пазара.
Kампанията „Алкохолът е лош шофьор” акцентира върху един от най-актуалните и чувствителни проблеми, свързани с пътната безопасност – отговорната консумация на алкохол сред водачите и поведението им на пътя.
През последните две години „Алкохолът е лош шофьор” беше обявена за най-добра в категория „Кампания за устойчиво развитие” в конкурса на Българската асоциация на ПР агенциите – BAPRA Bright Awards, спечели първото място в категорията „Обществено значима кампания на годината” на международните бизнес награди Stivie и достигна до финалите на Golden World Awards на Международната PR асоциация (IPRA).
Основана през 1994 г., APRA Porter Novelli е част от Porter Novelli International и е сред водещите комуникационни агенции в България. Сред клиентите на компанията са Нестле България, Coca-Cola Hellenic Bulgaria, HP, Майкрософт България, Сименс Здравеопазване, Ромпетрол България, Байерсдорф България, Brown-Forman и много други.

Източник: https://www.apraagency.com/local/item/731-alkoholat-e-losh-shofior.html

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1364