Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Дом

01 Април 14, 16:33 / Автор: Интер Експо Център - София
Мебели! Мебели! Мебели!
Интер Експо Център – София очаква посетителите на специализираните изложби до 5 април, от 10.00 до 18.30 ч. Вход 3 лв. В последния ден изложбите са с безплатен вход.
В Интер Експо Център – София днес започнаха Техномебел и Светът на мебелите - най-дългоочакваните събития на мебелната индустрия в България! Специализираните изложения се провеждат заедно за трета поредна година, а организатори са Агенция Булгарреклама и Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост.

Изложбите бяха открити от вицепремиера по икономическото развитие г-жа Даниела Бобева и зам. министъра на икономиката и енергетиката г-жа Ана Янева. В откриването взеха участие г-н Евгений Иванов, изпълнителен директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия, г-н Стоян Стоянов, председател на УС на Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост и г-н Ивайло Иванов, управител на Агенция Булгарреклама.

На обща площ от 12 000 кв.м. своите нови продукти и услуги представят повече от 150 изложители, сред които компании от Италия, Китай, Малайзия, Полша, Сърбия и Турция. За първи път тази година се организира програмата Hosted Buyers, по която посещение са заявили над 30 чуждестранни компании от Великобритания, Германия, Израел, Ирак, Македония, Мароко, Молдова и Франция. Благодарение на Български Мебелен Клъстер, изложбите ще са част от официалната визита на 20 компании от мебелната индустрия на Република Сърбия.

Държавно финансиране за участие в Техномебел и Светът на мебелите за първи път получиха 41 български мебелни производители, то е осигурено от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия. Благодарение на тази инициатива много нови български фирми откриха в специализираните изложения своята трибуна за демонстриране на новите си продукти и услуги.

За поредна година ще се проведе конкурс БЪЛГАРСКА МЕБЕЛ НА ГОДИНАТА, а отличените мебели са показани в специално обособена зона, всеки посетител може да даде своя глас и има шанс да спечели един от петте ваучера на стойност 500 лв. за покупка на продукти от фирмите изложители.

За Контакти: Надежда Ванева, връзки с обществеността Интер Експо Център - София

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.3599