Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Музика

Вземи в gLOG
01 Април 14, 16:40 / Автор: Studio 5
"Лилия Илиева квинтет” представя Shirley Horn и Carmen McRae Tribute Night
Един изключително впечатляващ трибют са ни подготвили едни от най-емблематичните и доказали се не само в България, но и в чужбина музиканти от „Лилия Илиева квинтет”: Лилия Илиева (вокал), Росен Захариев-Роко (тромпет)

Александър Логозаров (китара), Веселин Веселинов-Еко (бас) и Атанас Попов (барабани). На 03-ти април (четвъртък) точно в 22.00ч, те ще се качат на сцената на Studio 5, за да ви потопят в красивата музика на Shirley Horn и Carmen McRae.

Лилия Илиева завършва консерваторията "Принц Клаус” и има невероятната възможност да трупа опит, благодарение на известни джаз музиканти като: ДжейДи Уолтър (САЩ); Дина ДиРоус(САЩ); Франсийн ван Туйнен(Холандия). Вокалната педагогика и композицията, се превръщат в нейна страст. Лили сформира собствен квартет, с който изпълнява свои композиции и аранжименти на джаз стандарти. Нейните корени я отвеждат в нова посока с фолк/джаз проекта "Songs Of Aeon" , където тя е ко-лидер. В Барселона, Лили събира малка група от певци и я нарича "Acapella". Певицата композира джаз ориентирани пиеси за хор. След дипломирането си в Холандия през 2013 г., тя работи над новите си проекти, които включват български и чуждестранни изпълнители.

Александър Логозаров също е възпитаник консерваторията "Принц Клаус”. По време на следването си младият китарист и композитор стартира някои от неговите проекти, в които е ко-лидер - Space Cadillac (авангардно китарно трио) , Songs of Aeon (български фолклор / джаз) и Alex Logozarov Trio. В желанието си да трупа музикални преживявания, Александър се възползва от много покани да бъде сайдмен в чужди групи и проекти. С някои от тях прави турнета в северна Европа, където свири на сцените на ELBJazz Festival (Германия), Aarhus Jazz Festival (Дания), Swingin’ Groningen Festival и Grand Theater Groningen (Холандия). Сред по-открояващите се изяви на Александър са изпълненията му на живо с Randy Brecker (САЩ), Alex Sipiagin (САЩ), David Berkman (САЩ), Michael Moore (САЩ), Miguel Martinez (Холандия), Ben van Gelder (Холандия) и Candy Dulfer (Холандия).

Ако желаете да чуете на живо как тези талантливи нлади музикати ще ви подарят музиката на Shirley Horn и Carmen McRae, то не забравяйте да резервирате местата си на тел: 02/ 963 12 54 или 0887 934 335 (след 14ч). Ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5, следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.

Източник: www.clubstudio5.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.5323