СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

08 Април 14, 12:07 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay

Стартираща пресконференция по проект „Обучение на служителите на Община Драгоман” ще се проведе на 10 април (четвъртък) от 11:00 часа в Община Драгоман, ул. „Захари Стоянов” №26.

По време на пресконференцията ще бъдат представени целите и дейностите на проекта, които ще допринесат за повишаване компетентността на служителите в общината за по-качествено изпълнение на служебните им задължения.

Проект „Обучение на служителите на община Драгоман”, Договор N13-22-1/02.01.2014 г. е финансиран от Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Бенефициент на проекта е Община Драгоман.

За контакти и информация:

Община Драгоман

Телефон: 07172/21-03
Факс: 07172/20-14
e-mail: obshtina_dragoman@abv.bg
web: http://www.obshtinadragoman.com/

Този документ е създаден с финансовата помощ на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Община Драгоман и при никакви обстоятелства не отразява официалното становище на ЕС и Договарящия орган.