Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
08 Април 14, 17:28 / Автор: CKBB
ASUS представи видеокартата R9 295X2
Картата е с двоен графичен процесор, високоефективно хибридно охлаждане и софтуер за настройки в реално време GPU Tweak за невероятен гейминг
Тайпе, Тайван (8 април 2014 г.) ASUS представи днес R9 295X2 – нова видеокарта от висок клас с двоен графичен процесор от серията AMD Radeon™ R9 и високоефективна хибридна система с водно и въздушно охлаждане.
Моделът е снабден с 8GB супербърза GDDR5 видео памет и ексклузивния софтуерен инструмент за продуктите на ASUS – GPU Tweak, който позволява лесното извършване на настройки в реално време.

Ексклузивен софтуер за настройки в реално време за максимална производителност и споделяне на картината
R9 295X2 фабрично предлага фантастично висока производителност, но само клиентите на ASUS могат да достигнат лимита на възможностите на двойния графичен процесор благодарение на софтуера ASUS Tweak. Лесният за употреба инструмент позволява интуитивен и незабавен контрол на процесорите R9, скоростта на паметта, нивата на напрежение, скоростта на вентилаторите и консумацията на енергия. По този начин потребителите могат да овърклокнат R9 295X2 бързо и без за това да са им нужни специализирани познания.
Софтуерът има и функция за стрийминг, която дава възможност на потребителите да споделят екрана си докато играят в реално време. Като допълнение, те могат да добавят и заглавие на прозореца, снимки и изображения от уеб камера.

Два процесора, шест дисплея, максимално удоволствие от играта
Новата видеокарта ASUS R9 295X2 е снабдена с двоен процесор от серията R9 с тактова честота 1018MHz. Той се грижи играта винаги да е бърза, гладка и без насичане, дори и при използването на 4K/UHD резолюция до 2560 x 1600 пиксела.
Геймърите могат да свържат до шест дисплея , което им позволява да разпрострат игралното поле на огромна площ и така да създадат наистина поглъщаща атмосфера.

Налично водно охлаждане, без необходимост от монтаж
ASUS R9 295X2 е проектирана с хибридна водна и въздушна охладителна система. Изчистената й и високоефективна конструкция не изисква монтаж и тя работи от момента, в който бъде свързана, без необходимост от каквито и да било настройки.
Под активния вентилатор се намира радиатор, който разсейва топлината от тръбите на водното охлаждане. Вентилаторът е със стандартен размер 120 мм, което прави картата още по-лесна за инсталация. Умната хибридна въздушна и водна система осигурява невероятно ефективно охлаждане както на графичните процесори, така и на паметта и регулаторите на напрежението.
Водното охлаждане на двучиповия процесор от серията R9 се допълва от високоефективен вентилатор, които разсейва топлината от другите важни компоненти. Той намалява работната температура на картата като цяло и увеличава нейната стабилност.

Цена и наличност
ASUS ROG R9 295X2 ще се предлага в световен мащаб от 21 април 2014 г.




Технически характеристики1

R9295X2-8GD5
• AMD RadeonTM R9 295X2
• PCI Express® 3.0
• OpenGL® 4.4
• 8GB GDDR5 памет
• 1018Mhz скорост на ядрото
• 1024-битов интерфейс на паметта
• 1 x DVI-D изход
• 4 x Mini DisplayPort

1 Характеристиките и наличността на продуктите са обект на промяна без предизвестие и могат да се различават в отделните страни. Действителните резултати могат да варират в зависимост от използваните приложения, начина на употреба, заобикалящата среда и други фактори.
Пълните характеристики са достъпни на www.asus.com
###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™, е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12 500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3 800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.163