Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

Вземи в gLOG
17 Април 14, 17:35 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
На официална церемония бяха връчени първите в България международни професионални титли за управление на собствеността
Десислава Фераджиева, управител на Home Care BG, беше отличена като първия в България сертифициран пропърти мениджър
Първите в България международно признати титли за професионално управление на собствеността – CPM, бяха връчени на официална церемония в София. Отличия за професионализъм и експертно управление получиха Десислава Фераджиева, управител на Home Care BG, Калина Димитрова и Денис Карасев от Santa Marina, Тодор Кавръков от TCE Management, Андрей Николов и Минко Борджуков от BPD Ltd.

„Международното признание е доказателство за развитието на този сектор у нас и подобряване на предлаганите услуги, внедряването на световни стандарти на работа в сферата на управлението на недвижима собственост и предоставянето на високо ниво на обслужване“, коментира Десислава Фераджиева. Управителят на Home Care BG е и първият у нас сертифициран пропърти мениджър, който в работата си залага на професионализма и непрекъснатото обучение и развитие на професионалните умения на екипа.
По-рано този месец Десислава Фераджиева беше избрана за член на Управителния съвет на Международната федерация по недвижими имоти FIABCI.

На официалната церемония за връчване на международните признания присъства Джозеф Гринблат, световен президент на Американски институт по пропърти мениджмънт IREM. Той представи американския опит в управлението на бизнес и жилищни имоти и тенденциите в сектора.

За Home Care BG

Home Care BG е създадена през 2005 г. и има установени високи стандарти на работа и спечелено доверие сред клиенти и партньори. Днес компанията разполага с офиси в цялата страна и управлява сгради, ваканционни комплекси и хотели в най-големите развити морски и ски курорти у нас. Добрата репутация на компанията й печели клиенти като Банка ДСК, както и различни по вид търговски и производствени обекти, разположени в няколко региона на България. От 2010 г. Home Care BG успешно предоставя и услугата „Професионален домоуправител”, както и техническа поддръжка на жилищни сгради и комплекси в големите областни центрове.
http://www.homecarebg.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4995