Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Изкуство

Вземи в gLOG
16 Април 14, 15:03 / Автор: Studio 5
„Умиращ трудно” – черна комедия със звездни водещи и шоумени
Двама от най-култовите участници в две от-най гледаните реалити предавания „Като две капки вода” и „Dancing Stars” си партнират в спектакъл, която ще ви просълзи от смях. На 18 април (петък) от 18.30ч, по-малко от месец след шеметната премиера в Studio 5, черната комедия „Умиращ трудно” се завръща отново на сцената. Звездният тандем от ТВ водещи, е тук, за да ви покаже какво става,
- когато водката, колкото и качествена да е, се налива с лявата ръка и най-вече в безумно количество?
- когато на жена ви, която от години си е една и съща, й се лепне някакъв мазник и тя се превръща в секс бомба?
И дали роднините и приятелите ви обичат или «обичат» да пият за ваша сметка ?

Отговорите на тези и други въпроси ще откриете във великолепната черна комедия на най-известният украински автор Анатолий Крим - «Одървеният»

За реализацията на комедията режисьорът Георги Ангелов-Гоби е събрал нестандартен екип от актьори, шоумени и тв водещи. На сцената ще преживяват страсти без много размисли: Косьо Лунгов - «Срещу новините» - БНТ, Станислава Ганчева – «Денсинг старс», «Полет над ноща», Павел Владимиров –«Здравей България, Нова ТВ и участник в «Като две капки вода», бате Енчо – «Кой е по-по-най» и участник в «Dancing Stars» и Петър Попов- екс«Атлас» - автор на хитове като «Кукла», «След нирвана» и много др.

В продължение на спектакъла разбираме, че животът, а и смърта, са забавни и могат да се «преживеят» с усмивка. Резервирайте местата си за този неповторим спектакъл на тел: 02/ 963 12 54 или 0887 934 335 (след 14ч), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката и театърът имат значение.

Източник: (Уебстраница):www.clubstudio5.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5431