Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
18 Април 14, 10:25 / Автор: CKBB
ASUS Republic of Gamers представи геймърската видеокарта Striker Platinum GTX 760
Ексклузивна система за охлаждане DirectCU II, технологии CoolTech и DIGI+ VRM, и компоненти Super Alloy Power осигуряват до 10% по-висока производителност от референтната
ASUS Republic of Gamers (ROG) представи Striker Platinum GTX 760 – нова геймърска видеокарта, която използва графичен процесор NVIDIA® GeForce® GTX™ 760, 4GB GDDR5 RAM и ексклузивни технологии за охлаждане и стабилизиране на захранването.
Графичният процесор GTX 760 е много популярен сред геймърите най-вече заради високата си производителност. Видеокартата Striker Platinum GTX 760 надгражда възможностите му с охлаждане DirectCU II, вентилатор CoolTech, модул за регулиране на напрежението DIGI+ и компоненти Super Alloy Power, които осигуряват по-бърз и безшумен гейминг, както и невероятен овърклок потенциал.
Освен брилянтни иновации, Striker Platinum GTX 760 се отличава и с красив дизайн – моделът е оцветен в марковите черно и червено на ROG, като са добавени и LED индикатори.

Внимателно подбрани графични процесори и 4GB RAM осигуряват 10% по-бърз и гладък гейминг
ROG Striker Platinum GTX 760 използва внимателно подбрани графични процесори, така че картата осигурява производителност, която надвишава възможностите на референтните модели. Базовата честота на картата е 1085MHz, но тя може да се увеличи до 1150MHz, което е съответно със 105MHz и 117MHz по-висока честота от тази на референтните модели.
Тези възможности на практика означават 10% по-висока производителност. Картата разполага и с 4GB GDDR5 RAM за плавен гейминг и позволява резолюция до 2560х1600 пиксела.

Отлично охлаждане за висока производителност
Striker Platinum има красива аеродинамична конструкция с ярко изразена вентилационна тръба, която е свидетелство за наличието на ексклузивната технология за охлаждане DirectCU II. Технологията включва високопроводима 10-милиметрова медна тръба, която е в пряк контакт с графичния процесор на Striker Platinum GTX 760 и по този начин отвежда топлината много по-бързо и ефикасно.
Striker Platinum GTX 760 е снабдена и с технологията на вентилатора CoolTech, която също е ексклузивна за продуктите на ASUS. Вентилаторът CoolTech има хибридна перка и конструкция, която позволява по-голямо движение на въздуха, което се отразява в по-бързо охлаждане дори и при натоварване на видеокартата. Вентилаторът е фино настроен, така че Striker Platinum е много тиха, без значение от режима, в който работи.

Изобилие от мощ, стил и скорост
Инженерите на ROG са снабдили Striker Platinum GTX 760 с DIGI+ VRM (модули за регулиране на напрежението) и невероятно издръжливи компоненти Super Alloy Power. Здравите кондензатори и подсилените дросели и MOSFEТ транзистори са специално проектирани да издържат високо натоварване и температури, увеличавайки прага на напрежение. Технологията DIGI+ VRM осигурява прецизно захранване на процесора без прекъсвания. Тези характеристики увеличават надеждността на видеокартата и удължават жизнения й цикъл до 5 пъти, което позволява на потребителите да се забавляват пълноценно и с най-тежките игри.
Видеокартата Striker Platinum GTX 760 разполага със софтуера GPU Tweak, който подпомага овърклока. Лесният за употреба инструмент позволява интуитивен контрол на процесора, скоростта на паметта, нивото на напрежението, скоростта на вентилаторите и консумацията на енергия, така че потребителите могат да овърклокнат Striker Platinum GTX 760 лесно и бързо.
Софтуерът има и функция за стрийминг, която дава възможност на потребителите да споделят екрана си, докато играят в реално време. Освен това, те могат да добавят и заглавие на прозореца, снимки и изображения от уеб камера.
Видеокартата е очарователна в черно и червено, добре позната комбинация за продуктите от серията ROG. Striker Platinum GTX 760 разполага и с красиви LED индикатори, които показват натоварването на графичния процесор – изключително полезна функция както за любителите, така и за най-запалените геймъри.
Пълните характеристики са налични на: www.asus.com

###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™, е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12 500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3 800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4426