Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
13 Май 14, 16:01 / Автор: CKBB
ASUS отпразнува 25-тата си годишнина със спортен ден за цялата компания
Празненствата са отражение на духа на посланието на компанията „В търсене на невероятното“ и маркират нова ера на иновации
На 10-ти май ASUS отпразнува 25 години иновативни технологии, като организира спортен празник за служители на компанията и техните семейства в Тайпе, Тайван. Тържеството се превърна в отражение на обещанието на ASUS „В търсене на невероятното“, състоящо се в стремежа на компанията да предложи невероятно преживяване и да се стреми към съвършенство във всичко, което прави.

Председателят на борда на директорите на ASUS Джони Ши, заместник-председателят Джонатан Цанг и главният изпълнителен директор Джери Шен откриха церемонията със запалването на огън, символизиращ спортсменството, и поведоха отделните бизнес групи от компанията в празнично шествие. По време на церемонията Джони Ши изрази своята признателност към служителите: „Благодаря ви за всичките ваши усилия и подкрепа през годините. Заедно, ние имахме много необикновени постижения през последните 25 години и очаквам с нетърпение да видя какво можем да постигнем, като продължим нашето пътуване „В търсене на невероятното“ през следващите години“.

Спортният ден включваше разнообразни състезания като щафета, теглене на въже, надбягване „на три крака“. Освен това, в събитието имаше различни карнавални игри, кулинарни изкушения и много изненади за служителите и техните семейства.

25 години иновации
ASUS е основана през 1989 г. като компания производител на дънни платки, в самото начало на развитие на компютърната индустрия на Тайван. От самото си създаване компанията е отдадена на технологията, която определя всичко, към което тя се стреми. Към днешна дата ASUS e глобален технологичен лидер с над 13 600 служители, включително екип от 4 500 инженери, които работят в отдела „Изследвания и развитие“.

През последните 25 години, историята на ASUS вклюва множество важни събития, които доказват страстта й към технологията и отдадеността й на мисията да осигури на потребителите безпроблемен и приятен дигитален живот. През 2007 г. ASUS пусна на пазара първия си компютър от серията Eee PC, превърнал се незабавно в хит, и революционализира компютърната индустрия, като предложи за първи път в ръцете на потребителите преносим и достъпен ноутбук с добър дизайн. След успеха на Eee PC, през 2010 г. ASUS създаде Transformer Pad, определящ тенденциите в областта на компютрите, чиито елементи могат да се отделят и използват самостоятелно.

През 2011 г. ASUS пусна Padfone, първият в света „2-в-1“ смартфон и таблет, позволяващ безпроблемно преминаване между двете устройства. Компанията продължи традицията на иновации с представянето през 2012 г. на ASUS TAICHI, първият в света ноутбук с двоен екран, и на ASUS Transformer Book – първият ноутбук с отделящ се таблет. През 2013 г. ASUS промени света на домашните компютри с пускането на Transformer AiO – моноблок компютър с отделящ се 18,4-инчов таблет. През тази година компанията представи на пазара ZenFone – серия от невероятни смартфони, създадени да осигурят на потребителите набор от богати функции в различни цветове и размери.

ASUS е отдадена на технологиите и водена от иновации. Компанията мечтае, осмелява се и се стреми да създаде безпроблемен и приятен дигитален живот за всички. ASUS е винаги в търсене на невероятни идеи и преживявания. Въпреки, че компанията се разви и разрасна значително през последните 25 години, технологичната й страст остава непроменена и продължава да бъде нейна движеща сила, докато се стреми да разшири границите на възможното и да предложи невероятното във всичко, което прави.

###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™, е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1019