Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
15 Май 14, 15:00 / Автор: CKBB
ASUS представи мощния рутер RT-N18U, позволяващ скорост до 600Mbit/s
Високопроизводителният безжичен рутер притежава технологията TurboQAM, Gigabit Ethernet и USB 3.0 порт, идеален за онлайн гейминг и работа с няколко онлайн приложения едновременно
ASUS представи RT-N18U – мощен 2.4GHz 802.11n Wi-Fi рутер, който поддържа скорост до 600Mbit/s благодарение на технологията TurboQAM™. RT-N18U предлага отлични хардуерни характеристики, интелигентна безжична технология за максимално добро покритие в няколко стаи, интуитивен потребителски интерфейс и редица ексклузивни приложения. Рутерът е изключително гъвкав със своите USB 3.0 и USB 2.0 портове плюс Gigabit Ethernet свързаност, което го прави идеален избор за взискателните потребители, които искат върховната 2.4GHz безжична производителност.

Бърз, надежден и мощен
Рутерът RT-N18U използва мощен, но енергийно ефективен процесор ARM® Cortex™-A9, работещ на честота 800MHz, който позволява бърз трансфер на данни без прекъсвания. Моделът е снабден със 128MB Flash DDR3 RAM памет и 256MB DDR3 RAM, което допълнително увеличава възможностите му и позволява до 300 000 паралелни сесии. Тези характеристики правят RT-N18U идеален избор за работа с мултимедийни приложения като стрийминг на HD видео, онлайн игри и споделяне на големи файлове.

RT-N18U използва технологията TurboQAM, за да осигури до 33% по-висока скорост в сравнение с стандартните 802.11n рутери, увеличавайки максималната скорост от 450Mbit/s до зашеметяващите 600Mbit/s.

С модерните ултра бързи широколентови връзки, които се предлагат днес, добрата свързаност между LAN и интернет е от изключителна важност за скоростта и надеждността. RT-N18U разполага с Gigabit Ethernet свързаност плюс хардуерно NAT ускорение, което осигурява на потребителите първокласна интернет връзка. Пропускателната способност за информация от хардуерния NAT на рутера е между два и пет пъти по-бърза в сравнение с традиционните решения, които разчитат на софтуерен NAT.

Бързата, надеждна и стабилна връзка е гарантирана от ASUS AiRadar – интелигентна технология която усилва сигнала, настройва честотите и насочва по-ефективно предавания сигнал, за да увеличи покритието му със 150% спрямо стандартните 11n модели. Технологията AiRadar прави RT-N18U идеално решение за жилище или офис с много на брой стаи.

Четири функции в едно устройство
Освен като безжичен рутер, RT-N18U може да се конфигурира и да работи в три други режима, което го прави изключително гъвкаво устройство. Той може да служи като усилвател на сигнала на съществуващ безжичен рутер; като точка за достъп (АР), за да добави безжичен достъп към вече съществуваща мрежа; както и да добави безжична връзка към мултимедийни устройства без Wi-Fi като конзоли и телевизори.

Рутерът има два USB порта – един USB 2.0 порт, който се намира на гърба на модела, и един удобен SuperSpeed USB 3.0 порт, разположен на предната страна. Чрез тях потребителите могат лесно да споделят принтери и 3G/4G донгъли, или да свържат други външни устройства за бързо споделяне на файлове и стрийминг на HD видео и музика.

Нови функции, лесни настройки
Първоначалните настройки на рутера RT-N18U се състоят в три стъпки, които отнемат едва 30 секунди. Потребителите трябва само да свържат рутера към мрежата и да отворят своя браузър, за да стартират софтуера Quick Internet Setup. Интуитивният интерфейс на ASUSWRT прави лесно конфигурирането на различните мрежови възможности като приоритизирането на по-добрата връзка (QoS). Тя позволява на потребителите да оптимизират, контролират и следят използването на интернет за отделните приложения. Други разширени функции включват контрол и следене на трафика за проверка на използването на интернет данни.

ASUS AiCloud превръща външния хард диск, свързан посредством USB, в личен облак. Така рутерът на ASUS позволява достъп до файлове от разстояние и стрийминг на видео от лаптоп, смартфон и таблет. AiCloud може също така автоматично да синхронизира включените към рутера устройства с други рутери на ASUS, което допълнително улеснява споделянето на големи файлове със семейството и приятели.

###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™, е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1279