Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
31 Май 14, 14:04 / Автор: CKBB
ASUS Republic of Gamers представи зашеметяващия геймърски ноутбук G550JK
Нова ера в гейминга: цялата мощ, стил и надеждност на мобилен компютър на ROG в ултракомпактен 15,6-инчов форм фактор
ASUS Republic of Gamers (ROG) представи геймърския ноутбук G550JK – ултракомпактен и мощен компютър с ярък 15,6-инчов дисплей, който притежава всички предимства на многократно награждавана гама ROG, но в нов и по-компактен форм фактор. Снабден с четвърто поколение Intel® Core™ i7 процесори и графичен процесор NVIDIA® GeForce® GTX™ 850M, който може да се овърклокне благодарение на технологията ASUS TurboMaster, G550 предлага на потребителите с изтънчен вкус върховно мобилно гейминг преживяване.

Мобилна мощ
Макар и компактен, тънък и преносим, G550JK всъщност притежава значителен потенциал. Ексклузивната технология за серията ROG ASUS TurboMaster със софтуер GPU Tweak позволява на потребителите да овърклокнат геймърския графичен процесор NVIDIA GeForce GTX 850M с до 5%. Дори и при максимално натоварване, G550JK не повишава температурата си благодарение на интелигентната си система за охлаждане. Тя използва два отделни вентилатора и медни радиатори, които охлаждат идеално централния и графичния процесор тогава, когато е необходимо.

Зашеметяваща картина и величествен звук
G550JK разполага с 15,6-инчов Full HD IPS дисплей със светодиодно осветяване. Той предлага широк 178 градуса ъгъл на видимост и специално покритие против отблясъци, което осигурява комфорт на потребителите дори и при продължителна работа с компютъра. Технологията ASUS Color Gamut Management и автоматичният Color Management спомагат за зашеметяваща картина с винаги точни, наситени и ярки цветове.
ASUS SonicMaster Premium, включваща технологията ICEpower® на Bang & Olufsen, осигурява звук с невероятно високо качество, а външният субуфер SonicMaster възпроизвежда плътни баси за наистина невероятно гейминг преживяване. Софтуерът ROG AudioWizard улеснява потребителите при извършването на аудио настройки със своите пет предварително зададени профила спрямо жанра на играта, с която геймърите се забавляват.

Стил на победител
Тънкият и стилен алуминиев корпус на G550JK е маркиран със знак в цветовете, характерни за серията ROG – матово черно с фини червени детайли. Елегантно осветеното лого добавя ексклузивност и отправя ясен сигнал към противниците в играта: да бъдат наясно срещу кого точно са се изправили. Също толкова приятна е и червената подсветка на клавиатурата, която прави ноутбука удобен за игра и в затъмнена среда. С размери едва 27 мм в най-тънката си част, G550JK е изключително преносим, и победите с него са възможни навсякъде.

###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™, е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 инженера. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4931