Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

Вземи в gLOG
17 Юни 14, 13:58 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Внедряването на ERP система се равнява на ползване на ноу-хау от 19 000 фирми
Внедряването на ERP система в дадено предприятие означава използване на ноу-хау от над 19 000 фирми от цял свят. По този начин съответната компания получава възможността да ползва най-доброто от световния опит и шанса да се възползва от работещи и проверени в практиката решения. Това каза търговският директор на LLP Dynamics/ХАРТ Ангел Георгиев пред участниците в уебинар, организиран от компанията. „Инвестицията в ERP система означава не просто купуване на софтуер, а на ноу-хау на компании от различни индустрии. Същевременно, този опит е интегриран в единна система, която улеснява максимално проследяването на процесите, вземането на решения от страна на съответните ръководители, и създава потенциал за развитие и растеж на дружеството“, добави Георгиев.

Уебинарът за търговски директори, организиран от LLP Dynamics/ХАРТ, беше първият от поредица подобни събития за представяне на живо на предимствата на най-новата версия на Microsoft Dynamics AX. През тази и следващите седмици предстоят подобни уебинари, предназначени за директори „Логистика“, производствени директори, ръководители на проекти, изпълнителни и финансови директори.

Продуктът Microsoft Dynamics AX 2012 R3 е локализиран за над 30 държави, включително и България, по отношение на законодателство, данъчни изисквания и превод, и може да работи както в местни, така и в международни компании. Като ERP-решение от висок клас, то не само обхваща всички процеси в дадено предприятие, но отива и крачка по-напред – добавя планиране и управление на тези процеси, а не само отчитане на случващото се.

Освен, че е лесен за възприемане от ключовите и крайни потребители, Microsoft Dynamics AX използва технологии от последно поколение и гарантира системна интеграция на всички функции. Използването му е предпоставка за по-висока и бърза възвръщаемост на инвестицията, както и неограничена възможност за развитие на бизнеса.

„Всеки търговски директор се е сблъсквал с предизвикателствата на определяне на таргетите, следене на ефективността на търговските решения, контролирането на процеса на продажби, отчетността и планирането на следващите периоди. Чрез ERP-системата освен получаването на пълна, навременна и точна информация, се осигурява и пълен контрол върху търговския процес и не се пропускат възможности за продажби, тъй като се елиминират необработените заявки. Освен оптимизацията на време и повишаване на ефективността, се стимулират и новите продажби и се покачва нивото на удовлетвореност на клиентите“, коментира Ангел Георгиев.

Системата е подходяща както за различни видове производства, така и за търговски и логистични фирми, ритейл и строителни компании, както и много други. В последната версия на Мicrosoft Dynamics AX R3, която е на пазара от близо два месеца, са добавени и нови функционалности, като управление на транспорта, разширено складово управление, прогнозиране на продажбите, електронна търговия. Предоставят се и възможности, свързани с облачните услуги, към които се насочват все повече потребители.

Графикът за предстоящите безплатни уебинари на LLP Dynamics Bulgaria (част от XAPT Corporation), на тема „Един ден от Вашия управленски живот, прекаран в Microsoft Dynamics AX R3“, е публикуван на http://events.llpdynamics.bg/webinars/. По време на събитията се прави и демонстрация в реално време на функциите на ERP-системата. Освен това, участниците имат възможност да получат отговори на своите практически въпроси и да се запознаят лично с механизма на действие на продукта и предимствата, които той осигурява.





Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1403